2300 TL En İyi Dizüstü Bilgisayar

2300TL'ye iyi bir dizüstü yoktur çok yüksek ihtimal..
2300'ü bilmem ama 230TL'ye en iyisini biliyorum :D

Eğer oyun oynamak için düşünüyorsanız masaüstüne yönelmenizi tavsiye ederim.

Oyun oynamak istiyorum. O zaman bana 2300 TL en iyi performansı alabileceğim bir masaüstü önerir misin ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dekstop en iyisidir hocam laptopların düzgünü 8 binden başlıyor onlar bile kötü. Her zaman kurulu düzen iyidir. İsterseniz 2.500'e bir kasa ekran toplayabilirim. Klavye mouse mouse pad var mıdır ?

dekstop en iyisidir hocam laptopların düzgünü 8binden başlıyor onlar bileökötü her zaman kurulundüzen iyidir istersenşz 2.500e bir kasa ekran toplayabilirim. klavye mouse mouse pad var mıdır .
?

Masaüstü kullanmadığım için Klavye, Fare Monitör bende bulunmuyor. Ayrı ayrı toplamak bana uzun ve zor gibi görünüyor. Sanırsam toplarkan Klavye, Fare , Monitorü hesaba katmıyorsunuz ?

Masaüstü kullanmadığım için Klavye, Fare Monitör bende bulunmuyor. Ayrı ayrı toplamak bana uzun ve zor gibi görünüyor. Sanırsam toplarkan Klavye, Fare , Monitorü hesaba katmıyorsunuz ?
Hepsini katacağız durumuna göre toplayacağız bakalım nasıl bir şey çıkacak maksimum bu mudur fiyat?

DELL inspiron 5567 serilerine bakabilirsin her oyunu da medium ayarlarda oynarsın. Onlarda R7 M445 kullanıyor ve güzel ekran kartı M445 araştırabilirsin.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı