eğer gerçekten bu sistem uyuyorsa birbirine monitörü dahil ederim sorun değil teşşekkür ederim.Öncelikle attığınız sistemde RAM göremedim. Ayrıca sabit disk 7200 Rpm değil. SSD ise hemen hemen aynı fiyata daha hızlısı bulunabilir. Ayrıca güç kaynağı 80+ sertifikasına sahip değil. Eğer bu fiyat düzeyinde bir sistem toplamak istiyorsanız size önerim şu olacak. Fakat bu sisteme monitör dahil değil.Eki Görüntüle 195402
ve attığınız anakart sadece i7 destekliyorGüç kaynağını değiştir öncelikle. Bir de işlemciyi 6100 yapabilirsen yap. Onun dışında bir sıkıntı yok.
ve en son olarak bunları tercih ettim herşeyi icindeÖncelikle attığınız sistemde RAM göremedim. Ayrıca sabit disk 7200 Rpm değil. SSD ise hemen hemen aynı fiyata daha hızlısı bulunabilir. Ayrıca güç kaynağı 80+ sertifikasına sahip değil. Eğer bu fiyat düzeyinde bir sistem toplamak istiyorsanız size önerim şu olacak. Fakat bu sisteme monitör dahil değil.Eki Görüntüle 195402
Vatan' dan toplama . Webdenal.com sitesi daha ucuz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.