2300 TL Intel i3 6100 ASUS GTX 950 Sistem Toplama

mertm

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar resimdeki gibi kasa bulamadım, bu anakart ve ekran kartına uygun bana pahalı olmayacak bir kasa söylerseniz sevinirim. Diğer önerilerinize açığım.
8.png

Öncelikle attığınız sistemde RAM göremedim. Ayrıca sabit disk 7200 Rpm değil. SSD ise hemen hemen aynı fiyata daha hızlısı bulunabilir. Ayrıca güç kaynağı 80+ sertifikasına sahip değil. Eğer bu fiyat düzeyinde bir sistem toplamak istiyorsanız size önerim şu olacak. Fakat bu sisteme monitör dahil değil.
123.JPG

Öncelikle attığınız sistemde RAM göremedim. Ayrıca sabit disk 7200 Rpm değil. SSD ise hemen hemen aynı fiyata daha hızlısı bulunabilir. Ayrıca güç kaynağı 80+ sertifikasına sahip değil. Eğer bu fiyat düzeyinde bir sistem toplamak istiyorsanız size önerim şu olacak. Fakat bu sisteme monitör dahil değil.Eki Görüntüle 195402
eğer gerçekten bu sistem uyuyorsa birbirine monitörü dahil ederim sorun değil teşşekkür ederim.
birde acaba sizce ekran kartı iyimi gta 5 witcher 3 arma 3 gibi oyun performanslarına baktım gayet iyiydi
beni heralde 4 5 yıl götürür

Güç kaynağını değiştir öncelikle. Bir de işlemciyi 6100 yapabilirsen yap. Onun dışında bir sıkıntı yok.
ve attığınız anakart sadece i7 destekliyor

Öncelikle attığınız sistemde RAM göremedim. Ayrıca sabit disk 7200 Rpm değil. SSD ise hemen hemen aynı fiyata daha hızlısı bulunabilir. Ayrıca güç kaynağı 80+ sertifikasına sahip değil. Eğer bu fiyat düzeyinde bir sistem toplamak istiyorsanız size önerim şu olacak. Fakat bu sisteme monitör dahil değil.Eki Görüntüle 195402
ve en son olarak bunları tercih ettim herşeyi icinde

Dosya Ekleri

• 67.png
    67.png
    50,2 KB · Görüntüleme: 136
Bu sistem daha performanslı olacaktır.

Vatan' dan toplama . Webdenal.com sitesi daha ucuz.

Anlatamazsın anlamazlar bizim insanımız böyle para dürtüyor. Nerede efendim kazıkçı yeri var oraya koşarlar nasıl olsa ismi var " Ben Vatan'dan bilgisayar topladım hehe"

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    39,7 KB · Görüntüleme: 111
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı