2300 TL Monitör Dahil Sistem Toplama

F/P ürünlerini seçebilirsiniz. 2. Tanede Monitör alternatifi var. Bütçenize göre alabilirsiniz.

Dosya Ekleri

• PC.txt
    1 KB · Görüntüleme: 94
R7 370 4g nin 2 g den bir farkı yoktur gtx 950 ws r7 370 in performans testlerini izleyebilirsiniz toplanilan sistemde oyuncu ekipmanları ve ssd yok onlari katarsak 2500 2600 tl arasında bir şey olucaktır

@Silinen üye @Ends373 gözleriniz de sıkıntı var sanırım arkadaş zaten ayırmış bütcesini klavye mouse için. 2300 lira bütcem var diyor bunlar hariç toplayın diyor ki kendisi toplamış onları da zaten opsiyonel seçenekler istiyor.
Gelelim ekran kartına o fiyata uygun alınabilecek ekran kartları seçenekleri bunlar. Gtx 960 olsa neyse ama gtx 950 ile r7 370' in arasında dağlar kadar da fark yok. Baktım araştırdım. R7 zaten 256 bit. 950'ye göre daha rahat oyun oynayabileceğini düşündüğüm için bunu seçtim ve arkadaşın sistemi i7 skylake işlemciler , gtx 980 sli'lar ile çalışmıyor abicim. 600 watt psu bu sistem için yeterlidir. Kasa ve psu'nun patlayıp havaya uçacak hali de yok herhalde. Ha elbette psu'nun dandikliği tartışılır ve kasanın da. Şartlar vatan bilgisayardan toplamamız gerektiğini belirtiyor. Yoksa bizde salak değiliz elbette Everest almak istemeyiz.
Sende topla sistem seninkine bakalım bir de.
En azından msi gaming serisinin anakartı var. Desteği 2133 mhz. Ram 2400 mhz. İlerde daha profesyonel bir anakart'a geçmek isterse ram'i yükseltme derdi olmaz. Ssd ve ekran kartı alır devam eder. Zaten o fiyata vatan da şuan 2400 mhz'lik kart yok.
Son birşey daha arkadaşın sistemi daha performanslı ise sen onu al kardeşim hadi bakim kalabalık yapmayın

Kardeşim bnde diyorumki r7 370 ws gtx 950 izleyebilirsin 256 bit olması ustun oldugunu gerektirmez gpu frekanslarina bakabilirsin performans istiyorsan birde başka konu bn kardeşe 2300 tl her sey dahil sistem attim kendi tercigine bagli oyun ekipmanlari almayip anakarti bazooka seçebilir tercih onun

@Ends373 bende diyorum ki iki ekran kartı arasında fark yok fazla. Eleman ilerde 2 monitör kullanmak ister 256 bit olduğu için rahat eder. Ayrıca kafasına falan silah da dayamıyoruz. Gtx 950 alabilir. Bunlar opsiyonel seçeneklerdir.

Bu olabilir. Çevre bileşenleri çıkarılıp ssd alınabilir.

Bu sistem daha günce ve daha performanslı olacaktır. Siteye güvensizlik duyma çünkü geçen yaz bu siteden pc topladım.Eki Görüntüle 155667
teşekkür ederim kardeşim bu sistemi hangi siteden topladın

Vatandan toplama şartı nedir ya ? Sizi kazıklayan bir yerden neden alışveriş yapıyorsunuz ?
fiyatlar tamam yüksek olabilir ama pc yi alıcak kişi öyle istiyor yapacak birşey yok

teşekkürler

çok teşekkürler peki 2 resimde topladığın hangi site

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…