2300 TL Monitör Dahil Sistem Toplama

birde şunuda eklemek istiyorum samsung telefon kulaklığıyla csgo da 500 tl lik kulaklığı olan adamların kasamadığı sesi kasıyordum

meşhur bir laf vardır osurukla boya boyamak diye 80 tl fare alacağın yere kulaklık 50 tl lik kulaklık almak yerine işlemciye önem versen olmazmı ?
Gerçekten ben onlara bakmamıştım :)

birde şunuda eklemek istiyorum samsung telefon kulaklığıyla csgo da 500 tl lik kulaklığı olan adamların kasamadığı sesi kasıyordum
Ben şu an 70tl verek aldığım Phılıps telefon kulaklığı kullanıyorum ve memnunum :) Ses kasmak da kolay gerçekten.

Sinerji dostum, orada vade farkı alınıyor diye 2200 lirada bıraktım istersen monitörü daha iyi birşey de alabilirsin.
sinerji dediğiniz kadar iyi mi gerçekten? Ben VATAN'dan gidip elimle alıp evde birleştiriyorum genelde sistemleri. Taşıma da falan hasar gelmiyeceğine garanti veriyolar mı mesela? Kasa aldım yarısından sonrası çizik olur mu? İlk pcmi orda alm-dım diye hatırlasam da güvenemiyorum internet alışverişlerine, parayı çöpten bulmuyoruz sonuçta :)

hocam 950 için 450w nedir?? biz psunun sürekli tam güç calısmasını istemeyiz önerilen 400 olsa bile

Kardeş VATAN'da ben anca bunu yaptım..

Bundan daha da düşüğüne inilirse zaten Pentium falan almak lazım ancak. 100 lira içinde ben onu sana önermem çünkü ilerde işlemci değiştirmeye kalksan hayda yine aynı sıkıntı, biraz ileri dönük bir sistem olmalı o yüzde 100 lira biriktir bunu al derim ben! Counter gibi oyunları rahat çalıştırır, GTA5 falan da oynarsın normal ayarlarda. Technopat galiba yapmıştı 750 Ti oyun performans testini Youtube'dan kontrol de edebilirsin.
Gtx 950 ne kadar güç istiyor onu öğrenirsen 450 W'lik güç kaynağının bile tam güçte çalışmayacağını anlarsın.

hocam 950 için 450w nedir?? biz psunun sürekli tam güç calısmasını istemeyiz önerilen 400 olsa bile

Kardeş VATAN'da ben anca bunu yaptım..

Bundan daha da düşüğüne inilirse zaten Pentium falan almak lazım ancak. 100 lira içinde ben onu sana önermem çünkü ilerde işlemci değiştirmeye kalksan hayda yine aynı sıkıntı, biraz ileri dönük bir sistem olmalı o yüzde 100 lira biriktir bunu al derim ben! Counter gibi oyunları rahat çalıştırır, GTA5 falan da oynarsın normal ayarlarda. Technopat galiba yapmıştı 750 Ti oyun performans testini Youtube'dan kontrol de edebilirsin.
bu bir şaka olmalı

Screenshot_2016-04-23-13-29-51.jpg
Bu sisteme seçtiğiniz monitörü ekleyebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı