2300 TL monitör tavsiyesi

omeratila

Hectopat
Daha fazla  
Yeni monitör alacağım, IPS panel istiyorum. 24 inch 1080p G-Sync olsun yeterli. 165 ya da 144Hz fark etmez. Bütçem 2.300 TL, tavsiyeniz ne olur?

FreeSync monitörlerde G-Sync açılıyor hocam, bu monitörü öneririm.
Bunlara da bakabilirsiniz.

FreeSync monitörlerde G-Sync açılıyor hocam, bu monitörü öneririm.
Display Port olması şartıyla şunu öneriyorum ben MSI 27" OPTIX G27CQ4 165Hz 1ms 2xHDMI DP WQHD Freesync Curved VA Gaming Monitör | ITOPYA
300 TL yukarı çıkarsa

ASUS TUF GAMING 23.8" VG249Q1R 165Hz 1ms 2xHDMI DP IPS Freesync Gaming Monitör | ITOPYA arkadaşlar bu monitör G-SYNC destekler mi bir de bu monitörun pivot ayağı olan modeli var mıdır varsa atar mısınız?
Display Port olması şartıyla şunu öneriyorum ben MSI 27" OPTIX G27CQ4 165Hz 1ms 2xHDMI DP WQHD Freesync Curved VA Gaming Monitör | ITOPYA

300 TL yukarı çıkarsa

ASUS TUF GAMING 23.8" VG249Q1R 165Hz 1ms 2xHDMI DP IPS Freesync Gaming Monitör | ITOPYA bu monitör G-SYNC destekler mi bir de bu monitör un ayağı daha kaliteli olanı var mıdır hocam bakar mısınz?

300 TL yukarı çıkarsa

ASUS TUF GAMING 23.8" VG249Q1R 165Hz 1ms 2xHDMI DP IPS Freesync Gaming Monitör | ITOPYA bu monitör G-SYNC destekler mi bir de bu monitör un ayağı daha kaliteli olanı var mıdır hocam bakar mısınz?

ASUS TUF GAMING 23.8" VG249Q1R 165Hz 1ms 2xHDMI DP IPS Freesync Gaming Monitör | ITOPYA arkadaşlar bu monitör G-Sync destekler mi bir de bu monitörun pivot ayağı olan modeli var mıdır varsa atar mısınız?

ASUS TUF GAMING 23.8" VG249Q1R 165Hz 1ms 2xHDMI DP IPS Freesync Gaming Monitör | ITOPYA bu monitör G-Sync destekler mi bir de bu monitör un ayağı daha kaliteli olanı var mıdır hocam bakar mısınz?

ASUS TUF GAMING 23.8" VG249Q1R 165Hz 1ms 2xHDMI DP IPS Freesync Gaming Monitör | ITOPYA bu monitör G-Sync destekler mi bir de bu monitör un ayağı daha kaliteli olanı var mıdır hocam bakar mısınz?

O dediğin monitör de G-SYNC açılır DP olması şartiyla Samsung'ta var ama biraz tuzlu ama önerdiğin monitör güzel.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı