2300 TL Oyun İçin Notebook Önerisi

Hangisi Performans Açsından Daha İyi

• ACER V3-772G NOTEBOOK CORE İ5 4200M [2.5 GHz Turbo İle 3.1 GHz] GT750M

Oy: 1 8,3%
  • ASUS X550LN CORE İ5 4200U [1.6 GHz Turbo ile 2.6 GHz] GT840M

Oy: 0 0,0%
  • Asus X550JK-XO012D [2.8 GHz Turbo Boost ile 3.4 GHz] GTX850M 128Bit

Oy: 11 91,7%

• Oy verenlerin toplamı
    12
Makaleler
4
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Arkadaşlar, geçen sene bu masaüstü bilgisayar topladım. Oyun için ideal oldu fakat şu an İstanbul Aydın Üniversitesin'de okuyorum. Haliyle aparta kalıyorum ve bu topladığım PC evde yatıyor ki bol bol boş vaktim var ve oyun oynuyorum sürekli. Geçen sene topladığım PC;

AMD OYUN CANAVARI 3.8 GHZ +17inç LG MONİTÖR OEM VATAN GARANTİ - Toplama Masaüstü Bilgisayar İlanları sahibinden.com'da - 181409221

Haliyle dizüstü almam gerek oyun ve front end developer ile uğraşıyorum ve markaya para ödeyemem. Zaten parayı biriktirdim ucuz ve performanslı bir dizüstü lazım. Özellikle soğutması da iyi olan.

Ben Acer'e ön yargılıydım fakat araştırdım özellikle çok şikayet göremedim. Gayet performanslı olduğunu bahsetmişler yorumlarda ben bütçeme göre bunu seçtim.

Acer V3-772G Notebook Core i5 4200M-12Gb-1Tb-17.3''-2Gb -W8 Notebook - Vatan Bilgisayar

ASUS almak istiyorum ama bu model işlemcisi 1.6 ghz turbo ile 2.6 ghz. Asus'un soğutması çok kaliteli ama bilemiyorum yardımcı olur musunuz ? Karar veremedim.

ASUS X550LN CORE İ5 4500U 1.8GHZ-8GB RAM-1TB HDD-2GB-15.6"W8 NOTEBOOK - Vatan Bilgisayar

Bu bilgisayarı seçtim bu bilgisayar hakkında ki yorumlarınız ve bu fiyata bundan daha iyisi varsa önerilerinizi alabilir miyim ? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben size Asus X550JK-XO012D önerebilirim. GTX 850M ekran kartıyla o iki modelden daha iyi performans verecektir. Geri kalan bütçenizle SSD alabilirsiniz.

Seçtiğinizi beğendim fakat "PCDepo"'ya ne kadar güvenebilirim referansınız var mı ben aldıktan sonra sorun yaşamak istemiyorum o yüzden elden ve vatan bilgisayarı tercih ettim. Eğer sorunsuz diyorsanız zaten ekran kartı yeter @Recep Baltaş 'ın öğrettiği ilk şey o "X" olacak GT[X]850M sonuçta. ;)

Aynı cihazı sadecenotebook sitesinden aldım. PCDepo'da gayet güvenilirdir.

Sizde aynı cihaz var yani. Hangi oyunları oynadınız biraz ayrıntılı bilgi verir misiniz ?

Birde kalan parayla SSD dediniz bu cihaza SSD takılabilir mi ? SSD takmak garanti dışı bırakır mı ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet, aynı cihazı kullanıyorum. Test ettiğim oyunlar: BF 4, ETS 2, Dragon Age, LoL, Payday The Heist, Metro 2033, Pes 2015, Assassin's Creed Brotherhood ve Revelations. Bu oyunların hepsini ultra ve yüksek ayarlarda oynadım. Cihazın tek beğenmediğim yanı HDD'si. O fiyat aralığında tercih edilebilecek tek cihaz bana göre.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı