2300 TL Sistem Toplama

i3-470 sistemini öneriyorum. rx 470 'in GB gelince bu ekran kartının 2 GB modeli yok neyin kavgasını yapıyorsunuz anlamadım.

rx 470 VGA girişi yok yani bu ekran kartıyla(rx 470) bu mönitörü(Exper-LG w1943S-PF) doğrudan bağlayamıyorsun dönüştürücü alman lazım.
VGA to DVI ya da VGA to HDMI dönüştürücü alman lazım.

Aynı şekilde;
Bu mönitörde VGA bunuda doğrudan Rx 470 bağlayamazsın.
VGA to DVI ya da VGA to HDMI dönüştürücü alman lazım.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Aynı şekilde Rx 460 4 GB modelinide doğrudan bu mönitörlere bağlayamazsın dönüştürücü alınız.

Aynı şekilde Rx 460 2 GB modelinide doğrudan bu mönitörlere bağlayamazsınız dönüştürücü alınız.

Peki sizce rx460lı sistemi alıp monitör mü ekliyim resimdeki gibi yoksa rx470 yapıp bir süre elilmdeki monitöre dönüştürücü alıp onu mu kullanayım? Dönüştürücü bi kötü etki yapar mı yoksa sıkıntı olmaz mı hangisini tavsiye edersiniz?

Parayla ilgili eğer ki gelirin varsa ve atıyorum 6 ay sonra mönitör alacak paran olacaksa kesinlikle rx 470 yok ama yıllarca sistemi kullanacaksan rx 460 alıp yanınada bir mönitör ekleyin.
Forumlarda dönüştürücü performanslarıyla ilgili büssürü sorun performans kaybı ve spekülasyonlarla dolu açıkcası hiç dönüştürücü kullanmadım doğrusu nedir bilemem ama kısa vadede işinizi görecektir.

Sonradan monitör almayı düşünüyorum eğer rx470li sistemi toplarsam ama hani 1 ay olmaz da 3 ay olur belki bilemem. O zaman rx470li sistemi toplamayı düşünüyorum önerileriniz, değiştir dediğiniz bişey var mı mesela i3 işlemci sıkıntı yaratır mı? ben öyle yayın açayım program yazayım ne biliyim yazılım yapayım falan düşünmüyorum sadece oyun oynarım yani

Teşekkür ederim öneriniz için bikaç gün içinde sipariş vermeyi düşünüyorum aldığım zaman burdan söylerim nasıl olduğunu. sizce sinerjiden toplamalı mıyım?

Teşekkür ederim öneriniz için bikaç gün içinde sipariş vermeyi düşünüyorum aldığım zaman burdan söylerim nasıl olduğunu. sizce sinerjiden toplamalı mıyım?
Sinerji ya da teknobiyotik hangisi daha ucuzsa ordan toplayıp montajlamada yaptırabilirsiniz. Önerim windowsu kendiniz kurun çok basit bir işlem.

Sinerji ya da teknobiyotik hangisi daha ucuzsa ordan toplayıp montajlamada yaptırabilirsiniz. Önerim windowsu kendiniz kurun çok basit bir işlem.
Bikaç gün içinde siparişi vereceğim. Teşekkürler yardımınız için. Windows kurmayı da bilmiyorum fakat forumda görmüştüm sanırım ordan bakarım

@.I.N.И.A. @oguz159 Merhaba, bende i3 6100 ve RX 470 ekran kartlı bir PC toplayacağım fakat elimdeki monitör '' Samsung BX1930N 18.5" LED Monitör'' resimde de özellikle yazıyor. Bu kart bu monitörde tam performans vermez mi? Ayrıca giriş yeri falan uyumlu mu? Şuan monitör alacak bütçem yok kasaya yatırcam hepsini zaten 2300 falan tutuyor. Ben bu monitör de FHD oyun oynarken kasma falan olmaz heralde. @BERWAR @Umut Diker

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…