2300 TL Sistem Toplama

Bak eğer yıllık gelirinden her yıl 1000 TL köşeye atabiliyorsan istersen rx 460 al mönitörünle birlikte hiç uğraşma yıllarca kullanırsın yıllar sonra genel bir upgrade yaparsın.
Onda da oyunlarda falan sıkıntı yaşarım diye bir çekince var hani almışken bir üstünü almak istiyor insan :LOL:

@BERWAR 1080p oyun nasıl oynayamam? Bazı oyunları ayarlarda 1920-1080 FHD ayara alıp rahat oynayabiliyorum? 2.sorum ise işlemcine çözünürlük düştükçe daha fazla yük biner demişsin neden peki? Monitörü değiştiremem yıllardır bunu kullanıyorum bütçemi kasaya harcadım fakat o halde ekran kartını RX460 yapıp işlemciyi i5'e çıkarmam daha iyi olur mu bu monitöre göre? GTA5, Fifa serisi, BF1 falan oynarım onlar için yeter herhalde. Fazla gamingci değilim yani. Yırtılma falan diyince korkuttun beni :) gözle görülür rahatsızlık verir mi acaba. Ayrıca nasıl bir dönüştürücü almam lazım? Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.

DSR ve VSR ile monitörün çözünürlüğünün üstüne çıkabiliyorsun. Çözünürlük düştükçe ekran kartı daha fazla performans verdiği için ekran kartı o çözünürlükte tam performans çalışmıyor, İşlemciye bu yüzden daha fazla yük biniyor. DSR ve VSR ile çıktığın 1080P görüntü gerçek 1080P değil. İşlemcini değiştirmene gerek yok.

DSR ve VSR ile monitörün çözünürlüğünün üstüne çıkabiliyorsun. Çözünürlük düştükçe ekran kartı daha fazla performans verdiği için ekran kartı o çözünürlükte tam performans çalışmıyor, İşlemciye bu yüzden daha fazla yük biniyor. DSR ve VSR ile çıktığın 1080P görüntü gerçek 1080P değil. İşlemcini değiştirmene gerek yok.
Dostum çok teşekkür ederim Asus Strix RX 460 alayım o zaman dediğin gibi bana fazlasıyla yeter özellikle o monitöre. Oynadığım oyunlar fazla ağır değil zaten GTA5, Fifa gibi oyunlarda sıkıntı çıkarmaz değil mi? Dönüştürücü ne öneriyosun ben pek anlamıyorum o şeylerden.

O oyunlarda sıkıntı yaratmaz. Dönüştürücü tavsiyesi yapmak için seni @CJack60 arkadaşa yönlendiriyorum. İyi geceler siteden çıkmam gerekiyor, arkadaş yardımcı olur, olmazsa yarın yardımcı olmaya çalışırım.

@CJack60 Dostum aklıma birşey takıldı. Şimdi bu dönüştürücü tam olarak nasıl takılıyor şu ince girişli yer ekran kartına (RX460) diğer soketli yer bağlanan noktaya mı? Benim şuan eski sistemde kablonun iki tarafı da öyle soketli dişli yani. Diğer kasadan gelecek kablo da iki tarafı soketli olursa dönüştürücüdeki soketi nasıl kablodakine takıcam? Soket sokete girmez ki

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı