2300 TL'ye Kadar Sistem Önerileri

Dostum bu forumdaki ilk konum bir şey almayacak olsam ne kendim uğraşırım nede sizi. O konuda sıkıntı yok. Ben max. topladım daha düşük fiyat yani 1800 TL'ye yakın performans toplayabilecek olan varsa diye yazdım.

Son düzenleyen: Moderatör:

Dosya Ekleri

• a.png
    a.png
    131,5 KB · Görüntüleme: 297
Dostum önerdigin ekran kartı çok iyi ama bunu ekledigimde fiyat farkı gerçekten fazla oluyo işlemci sogutucuyu bilerek koymadım kendi sogutucusuyla idare edilebilir diye düşünüyordum.

Bu asus H81 bu sitede popüler bi anakar gibi görüyorum neden gaming serileri degilde bu tercih ediliyor bana biraz basit bi anakart gibi geldi onun dışında ekran kartında amd düşünmüyorum nvidia candır :)

Topladığın sistem gayet dengeli ve kaliteli olmuş. Bence o.c. yapılmayacağı için stok soğutucu iş görür soğutucuya gerek yok. Onun yerine 120gb 840 evo ssd alabilirsiniz.

Bu asus H81 bu sitede popüler bi anakar gibi görüyorum neden gaming serileri degilde bu tercih ediliyor bana biraz basit bi anakart gibi geldi onun dışında ekran kartında amd düşünmüyorum nvidia candır :)

Oyun PC'sinde önemli olan parça ekran kartıdır. O bütçeye uygun en iyi ekran kartı seçilip diğer parçalar ona göre seçilir. Gaming anakartların güzel özellikleri olsa da vereceğin fiyat farkına değip değmeyeceğine bakmak lazım. Zaten bu anakartların en büyük avantajı OC performansları fakat i5 4460 zaten OC'a uygun değil.

Ekran kartı konusunda ise 280X, GTX 770'le yakın performans bir ekran kartıdır 760'la kıyaslanamaz. Eğer Nvidia takıntın varsa tercih edeceğin kart GTX 770 olmalı.

Gönül isterdiki GTX 980 ve daha üstü bişeyler alalım ama bütçeyi göz önünde bulundurdugumuzda GTX770 bile fiyatı çok yukarı çekiyo topladıgım sistemde OC yapmayı düşünmüyorum orta karar bi performans işimi görecektir.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı