2300 TL'ye kasa ve monitör önerisi

Bütçe
2200-2300
Monitör olarak yükseklerden uçmuyorsan philips 242v8a’yı Vatandan veya bulunduğun yerdeki bir satıcıdan almanı öneririm. Çünkü ölü pixel vs. çıkarsa kontrol ettirirsin. Ips ekran, display port ve 75 Hz olmasına rağmen 1000 tl bandında olan nadir kaliteli monitörlerden.Monitör

Kasa olarak Bunu çok öneriyorlar.
 
Monitör olarak aşağıdaki ürünü öneririm. Gayet kaliteli ve gayet şık, şahsen pişman edeceğini düşünmüyorum.


Kasa olarak güç kaynağı dahil olmayan kasa arıyorsanız bütçenizi en sonuna kadar kullanıp aşağıdaki ürünü alıp arkanıza yaslanabilirsiniz. Soğutması gayet güzel ve yeterli derecede hava alan ek olarak RGB fanlara sahip olan bu kasa ile hiç bozuşacağınızı düşünmüyorum.


Kasa kısmında yukarıdaki arkadaşın attığı kasa da alınabilir, bunu unutmayın. Kasa kısmında onu alıp bütçenizi tam denkleştirebilirsiniz. Ama monitör olarak bu monitörü kaçırmayın derim. Hem boyutu güzel, hem tepki süresi iyi hem de IPS panel ve FreeSync desteği mevcut. Son olarak ise 144 Hz olması bir başka güzel özelliği. Yani yerinizde olsam monitör olarak bu monitöre yönelirdim.
 
Son düzenleme:

Kasa olarak:


 
1 ms olduğu iddia edilen ips monitörlere itibar etmeyiniz. Mprt ölçümünü yazıyorlar 1 ms olarak çok satmak için fakat önemli olan Gtg ölçümüdür ve çoğu marka bilerek bunu saklar. (Display ninja isimli bir site bazı monitörlerin Gtg ölçümlerinide gösteriyor.) Sisteminiz iyiyse 144 Hz tazeleme alabilmek açısından tercih edilebilir değilse boşa masraf olacaktır zannımca.
 

Geri
Yukarı