2300 TL'ye Sistem Toplama

Benim sisteme 1050 Ti da takılabilir. Bilgin olsun o sistem de çöp değil.

1060'lı olana 1050 Ti daha mantıklı bence fiyat da 4000'de kitlenir. İki model arasında pek bir fark yok 1060 3gb gereksiz pahalı bence.
Aynen öyle yardımın için teşekkürler
2000 serisini 10 sene sonra alabilirim bu kurla
Ve 2200g alıp 1050 ti takmak en mantıklısı gibi
Teşekkürler

@199688 'in topladığı 2200G olan sistem çok güzel. Ben senin yerinde olsam bu sistemi toplardım. Ama bu sisteme daha sonra 1050, 1050Ti gibi bir ekran kartı eklemek pek mantıklı değil. Şu an için Vega ile idare et bence. Bütçen 1060 ya da o ayarda bir karta yeteceği zaman ekran kartı alırsın. Belki o süreçte daha yeni nesiller çıkar. O zaman hem 1060 ya da muadil kartları daha ucuza bulma şansın var hem daha güncel kart alma şansın var. Ben olsam böyle yapardım.

Yeni nesil kart çıkması eskisinin fiyatını düşürmüyor malesef. Keşke öyle olsaydı. Bizzat bu işin ustası olan V.O.K. söyledi bana bunu.

Neden mantıklı değil ki 1060 6gb ile darboğaz oluyor en mantıklısı 1050 ti takmak olacaktır bence.

Neden mantıklı değil ki 1060 6gb ile darboğaz oluyor en mantıklısı 1050 ti takmak olacaktır bence.
İleride yapılacak bir yükseltme olduğu için sisteme yapılacak yatırıma oranla sağlanan performans artışı 1050Ti için çok büyük olmaz.

1060 darboğaz yapmaz diye düşünüyorum. Belki yoğun işlemci kullanımı olan oyunlarda olabilir ama hissedilir bir darboğaz olmaz.

2.El veya Aliexpress üzerinden almayı düşünür müsünüz?
Yok vatandan alacağım evime yakın hiç internetle uğraşmak istemiyorum.
Anlıyorum videoda görmüştüm teşekkür ederim yorumun için
İleride GTX 1060 takmak istersen R3 1300x alabilirsin [/QUOTE
O seçenekte aklımda herşey babamın para verip vermemesine bağlı, tahminimce vermiyecek ama ben her ihtimali göz önünde bulundurmakistiyorum. Teşekkürler

Vatan’dan alıp paranızı ziyan etmeyin.
Neden ki hesapladım yaklasik 2500 tl lik sistemde 100 tl oynuyor farklı sitelere oranla ancak evime yakın ve kendim görüp seçebiliyorum. Çalışanlar yardımcı olacaklarını söylediler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…