2300 TL'ye Sistem Toplama

Neden ki hesapladım yaklasik 2500 tl lik sistemde 100 tl oynuyor farklı sitelere oranla ancak evime yakın ve kendim görüp seçebiliyorum. Çalışanlar yardımcı olacaklarını söylediler.

Çalışanlar sana yardımcı olma şekli: Acaba ne dandik malı satsam da elimden çıkarsam derdinde. Yine de kazık yemek isterseniz iyi alışverişler. Ayrıca size Everest,Rampage gibi markaları önerecek.

Çalışanlar sana yardımcı olma şekli: Acaba ne dandik malı satsam da elimden çıkarsam derdinde. Yine de kazık yemek isterseniz iyi alışverişler. Ayrıca size Everest,Rampage gibi markaları önerecek.
Vatan çalışanlarında hiç böyle bir şey görmedim. Yaşadınız mı böyle bir şeyi ?

Aslında olma ihtimalide var 2300 tllik bilgisayarı alıcaktık babamla kardeşime intel nvdia olan sistemdi hatırlamıyorum pek her neyse 1600 tlye radeonun saçma bişeyi önerdiler babam ucuz olduğunu görünce aldı ve pişmanız :(

Aslında olma ihtimalide var 2300 tllik bilgisayarı alıcaktık babamla kardeşime intel nvdia olan sistemdi hatırlamıyorum pek her neyse 1600 tlye radeonun saçma bişeyi önerdiler babam ucuz olduğunu görünce aldı ve pişmanız :(
Çok yazık olmuş. Bu zamanda 1600tl'ye sistem almak pek de mantıklı bir şey değil biliyorsun. Madem pişman olmuş baban, bir şekilde 2. el satın onu. Elbet bir yolu bulunur.

Vatan sizi çok büyük indirimler dışında her zaman mağdur eder. Ayda yılda bir iyi indirimler yapıyorlar onları kovalayın. Dolar 4.80'ken 2300 TL'ye GTX 1070 ve yine dolar 4.80'ken 1040 TL'ye Ryzen 5 2600 aldım Vatan'dan.

Ben bu tarz bir durumla karşılaştım. Yaptıkları biraz dolandırıcılık gibiydi diyebilirim. Tabi alışveriş gerçekleşmedi. Ne istediğinizi biliyorsanız, yüz yüze alışveriş yapıyorsanız ve en önemlisi kendinizden son derece eminseniz bu tarz bir durumla karşılaşmanız çok zor.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı