2300TL FX6300 HD7850 sistem alınır mı?

Hocam YouTube'da gördüğüm kadarıyla günümüzdeki çoğu oyunu oynatıyor Low-high ayarlarda. Doğru mudur?

6870 ile kullanıyordum FX6300'ü.
CS:GO, Valorant tarzı oyunları rahat oynatıyordu fakat hikayeli oyunlarda çok sıkıntı yaşıyordum, 7850 %18-20 daha performanslı diye biliyorum Low ayarlarda oynarsınız hikayeli oyunları da (bazılarında çözünürlüğü düşürmeniz gerekir.)

Alabilirsin fakat yeni oyunlardan beklentin olmasın. YouTube'dan oyun testlerine bakabilirsin. 6 GB RAM az geldi alırsanda ileride en az 8 GB yap.
Hocam zaten 2300 TL lik bir bilgisayarın açıpta son çıkan oyunları oynatmasını beklemiyorum. Günümüzde oynanan çoğu popüler oyunu oynatması yeterli. Hocam alırken ne gibi testler yapayım? Ve ya test yapayım mı?

Hocam zaten 2300 TL'lik bir bilgisayarın açıpta son çıkan oyunları oynatmasını beklemiyorum. Günümüzde oynanan çoğu popüler oyunu oynatması yeterli. Hocam alırken ne gibi testler yapayım? Ve ya test yapayım mı?

FurMark ve Crystal mark testlerinde sorun çıkarmazsa alabilirsin.

FurMark'ta ekran kartına stress testi yapıyoruz doğru biliyorum değil mi? Bir ayar falan yapmam gerekli mi? Kaç dereceyi geçerse sorun?
@Lemmy Kilmister

FurMark test ayarları diye forumda aratırsan cevabını bulursun. 80 dereceyi geçmesi abartılı olmasa da sıkıntılı olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı