2300TL klavye ve mouse önerisi

Temu siparişleri İstanbul Pamukkale gümrük merkezine gidiyor o halde sizin kargo en geç 3 güne elinizde olur kargo şirketi kargoyu geç alabiliyor 1 günde alırlarsa 3 güne elinizde olur.

Aras Kargo bana 1 günde getirmişti Ankara'dan Wraith'den mouse almıştım toplam 2 gün falan olmuştu gene Aras Kargo'ya verdi.

Temu siparişleri İstanbul Pamukkale gümrük merkezine gidiyor o halde sizin kargo en geç 3 güne elinizde olur kargo şirketi kargoyu geç alabiliyor 1 günde alırlarsa 3 güne elinizde olur.

Aga sağ ol vallahi sana ulaşa bileceğim bir adresin falan var mı?

Yurt içi alışveriş başka ama şimdi gümrükte kargonun almasını bekliyor kargo şirketi ne zaman alırsa o zaman size doğru gelecek bazen 2,3 gün kaldığı oluyor benimkini 24 saate aldılar sizinki 2 güne falan elimizde olur büyük ihtimalle

Aras Kargo bana 1 günde getirmişti Ankara'dan Wraith'den mouse almıştım toplam 2 gün falan olmuştu gene Aras Kargo'ya verdi.

Rica ederim

Sosyal medya hesabı paylaşmak yasak mı bilmiyorum

Dosya Ekleri

• IMG_20241122_200158.jpg
    IMG_20241122_200158.jpg
    128,3 KB · Görüntüleme: 20
Son düzenleme:
Yurt içi alışveriş başka ama şimdi gümrükte kargonun almasını bekliyor kargo şirketi ne zaman alırsa o zaman size doğru gelecek bazen 2,3 gün kaldığı oluyor benimkini 24 saate aldılar sizinki 2 güne falan elimizde olur büyük ihtimalle.

Rica ederim.

Sosyal medya hesabı paylaşmak yasak mı bilmiyorum.

Tamam o zaman.

Yurt içi alışveriş başka ama şimdi gümrükte kargonun almasını bekliyor kargo şirketi ne zaman alırsa o zaman size doğru gelecek bazen 2,3 gün kaldığı oluyor benimkini 24 saate aldılar sizinki 2 güne falan elimizde olur büyük ihtimalle.

Rica ederim.

Sosyal medya hesabı paylaşmak yasak mı bilmiyorum.

Bir sorum var Aras Kargo'ya sipariş kodunu yazdığımda bulunamadı yazıyor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı