230TL ile Minecraft Java vs Forza Horizon 4

227457

Hectopat
Elimde şu an elimde oyunlar için aldığım bir ekran kartı yok. HD5400 ile görüntü alabilmek için taktım.
Ekran kartı fiyatları sistemi topladıktan hemen önce yükseldiği için ekran kartı takamadım.
Eğer fiyatlar düşerse RX5500 XT veya üstü almayı planlıyorum. Sizce hangisi oyunu almam mantıklı olur?
Şimdi Minecraft Java mı almalıyım yoksa Forza Horizon 4 mı?

Elimde şu an elimde oyunlar için aldığım bir ekran kartı yok. HD5400 ile görüntü alabilmek için taktım.
Ekran kartı fiyatları sistemi topladıktan hemen önce yükseldiği için ekran kartı takamadım.
Eğer fiyatlar düşerse RX5500 XT veya üstü almayı planlıyorum. Sizce hangisi oyunu almam mantıklı olur?
ben 10 TL minecraft aldım hiçbir sıkıntıda olmadı :D

Ben ikisini de alırdım. Forza Horizon 4 Steam sürümü ve MC Java için yeterli diye biliyorum bütçeniz.

Ben ikisini de alırdım. Forza Horizon 4 Steam sürümü ve MC Java için yeterli diye biliyorum bütçeniz.
23.95 Euro, 216* TL ediyor.
1615732408843.png

Oyun zevkinize bağlı.
Şahsen yarış oyunları bir süre sonra sıkıyor. Yeni bir şey gelmiyor desek de yanlış olmaz. Ayrıca yakında Forza Horizon 5 de çıkacak, fişi çekilecek.

Minecraft'ı çok daha uzun süre oynarsınız. Yapacak çok daha fazla şey var, sürekli yenilikler geliyor, mod kurabiliyorsunuz, sıkılsanız da zaman geçtikten sonra yeniden oynama isteği geliyor vs. vs.

:D sizin iyliğiniz için diyorum düşün bir şeye 10 TL mi vermek mantıklı yoksa 230 TL mi? ayrıca 7/24 canlı destekte var hem serverlarda hiç bir sıkıntı yaşamadım

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı