230TL ile Minecraft Java vs Forza Horizon 4

Oyun zevkinize bağlı.
Şahsen yarış oyunları bir süre sonra sıkıyor. Yeni bir şey gelmiyor desek de yanlış olmaz. Ayrıca yakında Forza Horizon 5 de çıkacak, fişi çekilecek.

Minecraft'ı çok daha uzun süre oynarsınız. Yapacak çok daha fazla şey var, sürekli yenilikler geliyor, mod kurabiliyorsunuz, sıkılsanız da zaman geçtikten sonra yeniden oynama isteği geliyor vs. vs.
Ps4'ümü satmadan önce Crew 2 oynuyordum onun havasını sevdiğimden yani arada rasgele insanlarla turluyorduk o yüzden benim için ikisi de aynı sırada. Normalde kaliteli hikaye oyunlarını severim ancak pek bulamadım. Last of us tarzı God of War tarzı.

@Playizm
Hesapların sahipleri tarafından satılması bile yasakken çalıntı hesap satmak ve satın almak gibi yasa dışı bir olaya insanları teşvik ediyorsunuz, umarım farkındasınızdır.

Ps4'ümü satmadan önce Crew 2 oynuyordum onun havasını sevdiğimden yani arada rasgele insanlarla turluyorduk o yüzden benim için ikisi de aynı sırada. Normalde kaliteli hikaye oyunlarını severim ancak pek bulamadım. Last of us tarzı God of War tarzı.
Önce Minecraft alın, kurlar hareketli olduğu için, sonra para biriktirip Forza alırsınız Steam üzerinden.
Kaliteli hikayeli oyunlar da var bilgisayarda. Yeni konu açın, yardımcı olalım.

Ben satılan hesaplar 2.el diye biliyorum.
Çalıntı. Yıllardır kullanılmayan ve güvenlik açığı bulunan hesapları ele geçiriyorlar (özellikle Ruslar çok yapar bunu) ve çok daha ucuza başka kullanıcılara satıyorlar.

Her neyse, konuyu dağıtmayalım. Arkadaş hangi oyunu almanın daha mantıklı olduğunu soruyor, ₺10'ye satılan hesapların çalıntı mı olduğunu değil.

Çalıntı. Yıllardır kullanılmayan ve güvenlik açığı bulunan hesapları ele geçiriyorlar (özellikle Ruslar çok yapar bunu) ve çok daha ucuza başka kullanıcılara satıyorlar.
Ne oldu.PNG

Minecraft Java da dünya kadar mod olduğu için ve single ı ve multiplayer ı da eğlenceli olduğu için Minecraft. Ama yine de sizin sevdiğiniz oyun tarzına bağlı hangisini almanız.

Yarış oyunlarını seviyorsan kesinlikle Forza derim. Oyun sürekli güncelleniyor. Her hafta yeni etkinlikler geliyor. Çoğu zaman da yeni arabalar ekleniyor. Yarışın püf noktalarını öğrenirsen online yarışlar da çok sarıyor.

@Playizm
Sence adam "Çalıntı hesapları oradan buradan toplayıp size satıyoruz." der mi?

Ayrıca 2. el demek çalıntı değil anlamına gelmiyor. Ürün el değiştirirse 2. el olur ama bu el değiştirme olayı çalma ile de gerçekleşebilir.

Daha yazmayacağım, anlamamakta ısrar ediyorsun çünkü.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı