230W PSU Core Quad 2.66GHz ve Radeon X1050 için yeterli mi?

Efkanayd

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhabalar. 230W PSU var ve Anakart Gigabyte GA G31M ES2l; 4 GB RAM; Intel Core Quad 2.66GHz 4 çekirdek işlemci ve Radeon X1050 series ekran kartım bulunmakta. Power'a basınca bazen fanlar yavaş dönerek sonradan hızlanıp açılıyor ve arada sistem kendini kapatıyor. Tekrar Power'a basınca hiç açılmıyor. Daha önce de NVIDIA 9500GT 1GB ekran kartı taktigimda fanlar 1 saniye çalışıp sistem durdu. Sizce sorunum PSU yetersizliği olabilir mi? Bugün mesela 7-8 saat aralıksız çalıştı, kapanmadı. Şimdiden herkese teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartın beya eski. ve en az 350W Psu istiyor.
Nvidia 9500gt 1gb var ama takınca çalıştırmıyor dediğiniz gibi psu yetersiz sanırsam yeni bir PSU alınca denedikten sonra haber ederim
@Efkanayd Hocam sorun PSU'da. Ayrıca ömrünü de doldurmuş kanımca. Yerinizde olsam sistemi de tehlikeye atmamak için yeni bir PSU alırım.
Önerdiğiniz makul fiyatlı bir PSU varmıdır
Merhabalar PSU almak için yola koyuldum 300w buldum diğerleri ya çok fazla yada çok düşük acaba 300w işimi görür mü

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı