232 GB SSD ne kadar kullanılmalı?

Adamlar Smasung Evo'yu 1 yılda çürütemediler dünyanın verisini yazdılar. Çok kafaya takılacak bir şey değil %90'a kadar da gelin sorun olmaz. Benim SSD'ye her hafta oyun yüklendiği zamanlar oluyordu şimdi olmuyor ama. Oyunlarda en az 80GB falan BF1 gibi oyunlar. Render almıyorsanız uzun müddet götürür.

Ömrünün azaldığını duymadım lakin performansı düşüyor. %70'i geçmemeye çalışın. XPG SX8200 PRO 512 GB kullanıyorum. Normalde boşken 3K/2,3K sıralı okuma/yazma hızlarına ulaşırken, %70 civarı veri yazdıktan sonra 2,5K/1,8K civarına gerilediğini fark ettim.

Evet hocam bende bunu sordum bende aşağı yukarı 232 GB'nin 150 GB alanını doldurmayı düşünüyorum.

Adamlar Ssamsung Evo'yu 1 yılda çürütemediler dünyanın verisini yazdılar. Çok kafaya takılacak bir şey değil %90'a kadar da gelin sorun olmaz.
Haklısınız fakat bu kadar doldurulunca performansı azalıyor. Boşalttıktan sonra daha hızlı çalıştığına şahit oldum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı