SSD Ne Kadar Kullanılmalı?

Makaleler
1
Merhabalar, resimdeki programlar SSD'de yüklü. Bu kadar program yüklemek sıkıntı çıkarır mı? Şu an 111 GB'lık toplam alanın 80 GB gibi boş bir alan var. Biraz saçma bir soru ama SSD'yi bilgisayara montajlarken yanlış bir hareket sonucu darbe aldı, şu an çalışıyor ama uzun kullanımda sıkıntı yaşar mıyım?

Dosya Ekleri

• 1.PNG
    1.PNG
    9,6 KB · Görüntüleme: 122
Disk yuvası resimdeki gibi. Normalde vida yerlerine vidalayarak montajlıyorsun fakat ben ilk deneyimim olduğu için yanlış bir şekilde yaparak araya sıkıştırdım. Oradaki yuvarlak çıkıntı olduğu için bir kısmı havada kaldı biraz daha ittim ve SSD demire çarptı. Şiddeti bu şekildeydi. Şu an SSD normal bir şekilde montajlı.

Dosya Ekleri

• 172290_3600_draft.jpg
    172290_3600_draft.jpg
    109,8 KB · Görüntüleme: 92
SSD'nin dış yüzeyini matkapla filan delmediyseniz bir şey olacağını sanmıyorum. Ben de 120GB bir SSD kullanıyorum. Oradaki programları aratmayacak sayıda program kurulu olduğunu düşünürsek bir sorun yaşamayacağını temenni ederim.

Screenshot_209.png

Bu listenin hepsi SSD'de kurulu. Visual Studio adlı programın 21GB alan kapladığını, bu listede olmasa da Photoshop CC gibi birkaç Adobe yazılımının da kurulu olduğunu belirteyim.

77GB C diskinde 40GB alan kullanıyorum. 5GB boş alan kaldığı zamanlar olmuştu. Bir sorun da yaşamadım. Sadece Windows oradan buradan uyarı çıkarıyor.

Ben de M.2 SSD'yi fayans zemine düşürmüştüm, çaktırma. :D

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı