2329 TL'ye RAM, güç kaynağı, anakart ve kasa tavsiyesi

Alperen9g

Hectopat
Bütçem belli. Şu anda elimde bunlar var. Duruma göre ekran kartını biraz daha düşürüp şunu alabilirim:

GIGABYTE GeForce RTX 2060 OC 6GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı | ITOPYA.

Şu anda ise bu var: MSI GeForce RTX 2060 GAMING 6G 6GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı | ITOPYA.
İşlemci: AMD RYZEN 5 3500 3.6GHz 16MB Önbellek 6 Çekirdek AM4 İşlemci | ITOPYA.

Bu işlemciye RAM ve besliyecek bir güç kaynağı lazım. 2 tane buldum. Hangisi daha iyi? (İtopya şart.)

Bir de şöyle bir kasa buldum: Bunun fanları yeterli mi, işlemci fanı almalı mıyım?

GAMEBOOSTER GB-L06B RGB Mesh Panel USB 3.0 Mid Tower Kasa | ITOPYA

Bu kasayı alırsam 1916 TL bütçe kalıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
En eli ayağı düzgün PSU bu var orada.

İnanır mısın İtopya'da 1 tane bile güzel kasa yok. Şu kasayı öneririm o attığını almak yerine.

En eli ayağı düzgün PSU bu var orada.

İnanır mısın İtopya'da 1 tane bile güzel kasa yok. Şu kasayı öneririm o attığını almak yerine.

Peki ram konusunda ne dersin ben şunu buldum : CORSAIR 16GB (2x8GB) Vengeance RGB PRO Beyaz 3000MHz CL15 Dual Kit Ram | ITOPYA (itopya şart toplu alıyorum) ve burda 1 tane bu ramden alınca 2 tane veriyormu yoksa 2 tane mi almak gerekiyor 16 gb için

Böyle alman daha mantıklı. 3500 çöp ve RTX 2060'a 4200/3600 TL verilmez.

Böyle alman daha mantıklı. 3500 çöp ve RTX 2060'a 4200/3600 TL verilmez.
Bu sistem güzel ancak kasa İtopya'dan farklı bir yerden alınırsa daha iyi çünkü bu kasanın içinde de dahili fan yok. Ekstra fan almakla uğraşmak yerine başka bir siteden alma imkanın varsa en azından kasayı dışarıdan al.

Bu sistem güzel ancak kasa İtopya'dan farklı bir yerden alınırsa daha iyi çünkü bu kasanın içinde de dahili fan yok. Ekstra fan almakla uğraşmak yerine başka bir siteden alma imkanın varsa en azından kasayı dışarıdan al.
1 tane geliyor egzoz fanı olarak, fotoğrafta göstermemişler sanırım.

Senin dediğin kasayı ekledim dostum arası ediyor
@BerkayZ87
Nasıl?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı