2329 TL'ye RAM, güç kaynağı, anakart ve kasa tavsiyesi

Hocam zaten okuduysan itopyadan alıcağım dedim ben de biliyorum her şeyi farklı yerden alıp ucuza almayı ve Ekipman olsun, monitör olsun hepsi dahilinde ilk kez topladığıma göre bi sorun göremiyorum?
Zaten itopya'daki ürünleri attım, dikkatli bakarsan görebilirsin. Bir de 3500 berbat bir işlemci, tercih edilmez. Bu videoyla anlayabilirsin umarım:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Seçtiğin PSU vasat ve kronik sorunlu, SSD'de sorun yaşayan var ve zaten iyi bir model değil, attığın Razer klavye fiyatına mekanik var, attığın linkteki G300S yerine çok daha iyi şeyler alınıyor, böyle bir sisteme veya işlemciye B550 alınmaz.

RTX 2060'a 4200 TL verilmez, en ucuz modeli 3200 TL'ye satılıyor. Attığının daha ucuzuna veya aynı fiyat civarına RTX 2060 Super modeli var:

Bu durumda RX 5600 almak daha mantıklı olacaktır, hem biraz daha güçlü hem de soğutması Gigabyte'a kıyasla çok daha iyi.

Özetlersek bu fiyata bu sistem kötü maalesef.

İtopya'yı boşver aslında, Gamegaraj'daki hazır sistemler çok daha iyi olur dostum, yanına ekipman bile önerebilirim:

Anakartı B460M Pro ve SSD'yi MX500 500GB yap.

11650 TL oldu, senin sistemin sanırım 11820 TL ediyor. :D

Zaten itopya'daki ürünleri attım, dikkatli bakarsan görebilirsin. Bir de 3500 berbat bir işlemci, tercih edilmez. Bu videoyla anlayabilirsin umarım:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Seçtiğin PSU vasat ve kronik sorunlu, SSD'de sorun yaşayan var ve zaten iyi bir model değil, attığın Razer klavye fiyatına mekanik var, attığın linkteki G300S yerine çok daha iyi şeyler alınıyor, böyle bir sisteme veya işlemciye B550 alınmaz.

RTX 2060'a 4200 TL verilmez, en ucuz modeli 3200 TL'ye satılıyor. Attığının daha ucuzuna veya aynı fiyat civarına RTX 2060 Super modeli var:

Bu durumda RX 5600 almak daha mantıklı olacaktır, hem biraz daha güçlü hem de soğutması Gigabyte'a kıyasla çok daha iyi.

Özetlersek bu fiyata bu sistem kötü maalesef.

İtopya'yı boşver aslında, Gamegaraj'daki hazır sistemler çok daha iyi olur dostum, yanına ekipman bile önerebilirim:

Anakartı B460M Pro ve SSD'yi MX500 500GB yap.

11650 TL oldu, senin sistemin sanırım 11820 TL ediyor. :D

Zaten GameGaraj'da hazır sistem alma kararı buldum Amd mi daha iyi İntelmi henüz karar kılamadım fakat 10600 almak istersem aralarında dağ gibi bir fark var onun yerine 300 tl fazla verip 500 yerine 3600 Alırım amd fakat takıldığım nokta PALİT GAMING 3060 Ti ile İnno3d 3060 Ti arasında ne fark var bu farkı işlemciyi 3600 alarak en aza indirebilirmiyim
Zaten GameGaraj'da hazır sistem alma kararı buldum Amd mi daha iyi İntelmi henüz karar kılamadım fakat 10600 almak istersem aralarında dağ gibi bir fark var onun yerine 300 tl fazla verip 500 yerine 3600 Alırım amd fakat takıldığım nokta PALİT GAMING 3060 Ti ile İnno3d 3060 Ti arasında ne fark var bu farkı işlemciyi 3600 alarak en aza indirebilirmiyim
ve birde işlemci konusunda oyun konusunda intel mi? amd mi?

Zaten GameGaraj'da hazır sistem alma kararı buldum AMD mi daha iyi İntel mi henüz karar kılamadım fakat 10600 almak istersem aralarında dağ gibi bir fark var onun yerine 300 TL fazla verip 500 yerine 3600 Alırım AMD.

3600’a gerek yok, 10400F daha ucuz ve daha performanslı zaten.

Attığım sistemi dediğim gibi değiştirip al, ekipmanlar da önerdim.

AMD fakat takıldığım nokta Palit Gaming 3060 Ti ile INNO3D 3060 Ti arasında ne fark var bu farkı işlemciyi 3600 alarak en aza indirebilir miyim?
Çok fark yok, ikisi de giriş seviye kartlar. Şahsen Palit alırdım, incelemesi de yapılmışı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı