2350 TL Sistem Tavsiyesi

Erdinç 31

Megapat
Daha fazla  
Ben 1151 soket uyumlu bir sistem toplama kararı aldım. Oyun odaklı max 2350 TL. Tabi şu an dolar yüksek, yani şu anlık 9.15.2015 tarihi için söylüyorum max 2350 TL'ye denk gelcek şekilde gtx 9xx serisi ve intel i5 6600 skylake için soğutucu ve mümkünse sistem önerisi istiyorum.
NOT: Ekran kartı güncel bir AMD de olabilir şimdiden teşekkürler.

2350 TL'ye gelmesi için hesap yaptım. Şu anlık 3000 TL'ye denk geliyor dolar düşünce 2350 tl civarı olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer dolar düşeceği zaman alacaksan bence dolar düştüğü zaman konu aç kardeşim. Zaten bu bütçeye sığmaz anca ekran kartsız bir şekilde olursa olur. Bu yıl içersinde doların düşeceğini hiç sanmıyorum. Düşse bile 3000 liralık sistem 2300 liraya düşmez. Ayrıca 9.15.2015?

Şubat 2016'ya kadar doların düşmesini beklemeyin derim. Zira ekonomistlerin yılbaşında doların 3.85 olacağı gibi söylemleri var. Hazır dolar hala 3 lira seviyesindeyken şimdiden sistem toplamakta fayda var. Dolar yükseleceğinden ileride sistemi aldığınız paraya bile çok rahat satabilirsiniz.

anladım bütçeyi arttırmam gerek peki skylake i7 serisi bildiğiniz üzere 1151 pin ama ben 1151 pin soğutucu bulamadım yardımcı olurmusunuz?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı