2350 TL Sistem Tavsiyesi

BerkD

Megapat
Daha fazla  
Aklıma yattıgı şekilde yaptım lütfen önerilerinizi yazın. ekran kartını gtx 960 da alabilirim fiyat farkını vermeye değer mi önerileri bekliyorum.

123.png

Yardım Lütfeeeeeeeeeen

Ayni bütçeyle bende topayacağım. Buyrun bakın beğenirsiniz belki
İ5 6400 + Gtx 960 4G veya R9 380 4G + 8 GB DDR 4 RAM + MSI PRO VD DDR 4 anakart + Zalman Z3 600W benim elimde HDD olduğu için yazmadım ama isterseniz bütçeyi biraz aşıp SSD takın.

İşin doğrusu kafam karıştı biraz daha 2350 lira bütçem var ama performans fark eder 200 lira 250 lira için düşük performans alma derseniz yani değecek bir fark olursa zorlayabilirim

İşin doğrusu kafam karıştı biraz daha 2350 lira bütçem var ama performans fark eder 200 lira 250 lira için düşük performans alma derseniz yani değecek bir fark olursa zorlayabilirim
Tavsiyem; bizim önerdiğimiz sistemlerde i3 6100'ü 15 6400'le değiştirmeniz. O zaman daha uzun soluklu kullanabilirsiniz bilgisayarı. Yeni nesile yönelmek her zaman daha iyidir. İsterseniz Skylake alın. İsterseniz yaza, AMD'nin Zen mimarili işlemcileri çıkıyor onlara bakabilirsiniz. Karar sizin. Sistemi şimdi kuracağım derseniz i3 6100 tek değiştirmeniz gereken parçadır diye düşünüyorum ben.

biraz fazla uğraştırdım kusura bakmayın ama maksimum 2600 liraya alabileceğim en iyi sistem hangisi olur daha fazla çıkmam şu 1-2 içinde çok zor

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı