2350 TL Sistem Toplama

Kürşat Özer

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bir kaç güne bu PC'yi toplamayı düşünüyorum. Twitch'ten yayın yapmayı düşünüyorum. Monitörüm ve 1TB HDD elimde mevcut ilerde overclock yapacam ve su soğutmalı soğutucu alacam ve ekran kartını GTX1080 çıktıktan sonra almayı düşünüyorum. Belki fiyatı düşer diye.
  • Anakart: MSI Z170A GAMING M5 Intel Z170 Express 3600MHz(OC) DDR4 Soket 1151 ATX Anakart
  • İşlemci : Intel Skylake Core i5 6600K 3.5GHz 6Mb Cache LGA1151 İşlemci
  • RAM: Kingston HyperX Fury Black 8GB 2666MHz DDR4 Ram
  • MSI Nvidia GeForce GTX 960 4GB 128Bit GDDR5 (DX12) PCI-E 3.0 Ekran Kartı
  • HDD: Kingston HyperX Fury 120GB 500MB-500MB/s Sata3 SSD
  • Zalman Z3 Plus + 600Le 600W Siyah Atx Mid Tower Kasa
Bu sistem dar boğaz ya da oyunlarda sıkıntı yaşar mıyım? Yorumlarinizi, onerilerinizi bekliyorum. Yardimci olursaniz cok sevinirim. Simdiden tesekkurler.

Son düzenleyen: Moderatör:
dar boğaz yaşama gibi bir durumun yok sistemin iyi ama biraz bekleyip gtx 1070 çıkmasını beklersen bence daha maktıklı hemde o sırada biraz daha para biriktirmiş olursun

Sistemi şimdiden hazırlıyayım diyorum ekran kartını GTX1080 yada 1070 çıkmasını beklemek mantıklı ve Ram i overclock yapınca 16 gb ile destekliyeceğim

Yorumlarınız için çok teşekkürler aklıma gelen bir soru daha var 2-3 ay sonra 2. bir monitör almayı düşünüyorum hangisini önerirsiniz.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı