23H2 olmasa bile büyük Windows 11 KB5030310 güncellemesi yayınlandı

Logitech g300s serisi Fare iyi çalışmıyor ve anlik takilmalar oluyor UI'de hafif kasmalar mevcut, Hp victus 16 13 nesil cihazda, daha çok kurcalamadım ama gece kurdum 10 dakikalık deneyimim bu sekilde gün içinde detaylı inceleyeceğim.
 
Umarım güç seçeneklerine bir düzenleme gelir. Windows 10'da, CS:GO'da 100 FPS alırken 11'de 60-70 alıyorum en yüksek performansta. Tam kullanamıyor kendini laptop.
Hocam ciddi misin? gerçekten bu kadar fark ediyor mu? 30-40 FPS az bir değer değil normal Assassin's Creed gibi oyunlarda nasıl oluyor elinizde bu tarz bir oyun varsa orda da test ederseniz ve paylaşırsanız çok güzel olur.
 
Hocam ciddi misin? Gerçekten bu kadar fark ediyor mu? 30-40 FPS az bir değer değil normal Assassin's Creed gibi oyunlarda nasıl oluyor elinizde bu tarz bir oyun varsa orada da test ederseniz ve paylaşırsanız çok güzel olur.

Şu an 10 kurulu. Maalesef elimde Assassin's Creed tarzı oyun yok ayrıca :( ama şunu söyleyebilirim laptoplar için uygun değil. Tam performans alamıyorsun nedense.
 
Ben şu RGB aydınlatmaları kontrol edebilmeyi sağlayan aracın eklenmesini bekliyorum ama son gelen güncellemeyle eklenmedi sanırım. 23H2 Insider sürümünde deneyen oldu mu?
Ben denedim Razer Keyboard da default kontrolleri yapabiliyorsun sadece, custom ayar kullanamiyorsun, ama çok dikkatli incelemedim belkide vardır. Gördüğüm kadarıyla yoktu.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı