23K Samsung S23FE alınır mı?

Hocam onu da düşündüm ama 128 GB 25k diğer türlüde bütçe aşıyor.

Eğer S24 FE olmuyorsa
3 Sene güncel kullanma için: Honor 200
4 5 sene güncel kullanma için: S23 FE
Honor 200 Ekran, hızlı şarj, batarya, soğuk çalışma ve ergonomi olarak Honor 200 daha iyi. Özellikle bataryada açık ara önde ama 2 sene güncelleme alacak. Ek olarak Honor'da şarj aleti kutudan çıkıyor ve 512 GB.
S23 FE işlemci tarafında üstün(fark edilir şekilde) ve kamera(bir tık) olarak önde 4 sene güncelleme alacak. Kutudan adaptör çıkmıyor ek olarak 500 600tlye alıyorsun.

Eğer S24 FE olmuyorsa
3 Sene güncel kullanma için: Honor 200
4 5 sene güncel kullanma için: S23 FE
Honor 200 Ekran, hızlı şarj, batarya, soğuk çalışma ve ergonomi olarak Honor 200 daha iyi. Özellikle bataryada açık ara önde ama 2 sene güncelleme alacak. Ek olarak Honor'da şarj aleti kutudan çıkıyor ve 512 GB.
S23 FE işlemci tarafında üstün(fark edilir şekilde) ve kamera(bir tık) olarak önde 4 sene güncelleme alacak. Kutudan adaptör çıkmıyor ek olarak 500 600tlye alıyorsun.
Hocam detaylı açıklamanızdan dolayı çok teşekkür ediyorum bütçe yeterse alan kişimin S24FE yetmezse S23FE alacak. Herkese teşekkür ederim.

Hocam detaylı açıklamanızdan dolayı çok teşekkür ediyorum bütçe yeterse alan kısmın S24FE yetmezse S23FE alacak. Herkese teşekkür ederim.

Rica ederim. S23 FE ısınması sorun olmazsa ve ekran süresi yetecekse alabilir. Yine de 2bin TL bütçe arttırıp S24 FE alması çok çok daha iyi olur.

S24 FE'ye yükselmenizi şiddetle tavsiye ederim. Kulllanıyorum cihazı birkaç gündür, kamera hariç her konuda tatmin etti diyebilirim P50 Pro'dan geçişte. Ki S22 Ultra rakibi cihazdır P50 Pro.

Hocam merhaba yardımınıza ihtiyacım var, forumda PC'lerden anlayan birisiniz sanırım, benim son açtığım konuya bir bakabilir misiniz rica etsem.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı