23K telefon tavsiyesi

Bütçe
20 bin tl ve altı
Bütçe çok az artarsa S24FE al geç.

POCO çöplerini alma gidip. 5dk bakınsam dolusuyla kronik sorun dökerim X7 Pro ile alakalı. En basitinden islemcisinin big small mimarisine uymamasi ve small verimlilik cekirdekleri olmadigi icin fazlasiyla isindigini soyleyebilirim. Fazlasiyla verimsiz bir islemcisi var guclu olduguna aldanmamak lazim. Amiral gemisi denebilecek bir donanımı uygun fiyata hangi markanin kaliteli sekilde verecegini dusunen cidden telefondan anlamiyordur. Birde POCO stabil diyenler var yukarıda. Herhangi bir POCO'nun icini açıp baksan bile o rezil işçiliği görursun.
Burada demiş mesela.

X7 Pro'nun hangi hatası ve sorunu var mesela anlatsana.

Şebeke sorunu, ısinma ve verimlilik sorunu. Yukarıdaki mesajimda islemcisinin rezil sorununu anlattim en basitinden. Ayriyeten Hyper OS gibi rezil bir yazilima sahip.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Sadece onume ilk cikan sorunlar 😀.

Bakalım bütçe yeterse S24 yada X7-Pro alıcam ama prodada şebeke sorunu var diye duydum bakıyorum işte birkaç telefona

Bakalım bütçe yeterse S24 yada X7-Pro alıcam ama prodada şebeke sorunu var diye duydum bakıyorum işte birkaç telefona

X7 Pro mumkunse almayin hocam. Sorunlarini yukarida attik sadece sebeke sorunu yok dolusuyla sorunu var.

Aga bütçe artarsa S24 FE ya da X7Pro alacağım ama satılan yere göre fiyatı değişiyor 25 k altı bulunur mu bilemem bulunsada satan yer kaliteli mi Satar dandikmi şebeke sorunu falan varmış zaten X7Pro'da

Anladım knk

Aga bütçe artarsa S24 FE ya da X7Pro alacağım ama satılan yere göre fiyatı değişiyor 25 k altı bulunur mu bilemem bulunsada satan yer kaliteli mi Satar dandikmi şebeke sorunu falan varmış zaten X7Pro'da

Anladım knk

S24FE 25K altina var ama 128 gb versiyonu. 256GB versiyonu yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı