24.000 TL'ye sistem toplama

kemalreis

Femtopat
Daha fazla  
Güzel bir PC almam lazim, 24bin TL civarı. Sadece kasa CS:GO için FPS yüksek 400 civarı almak için. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Testlere bakabilirsiniz. Ayrıca bu fiyata alabileceğinizin en iyisi. Bir şey daha, 400FPS alsanız bile monitörünüz kaç Hz?

Bana da bu kasayı önerdiler. Site güvenilir mi ve soğutucu içinde yok mu ve yoksa da ne alınmalı şimdiden teşekkürler

Güzel bir PC almam lazim, 24bin TL civarı. Sadece kasa CS:GO için FPS yüksek 400 civarı almak için. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Best.

Lian Li galahad 240 mm sıvı soğutma alınabilir.

Gerek yok, gereksiz fazla para. Sanki ust duzey islemci takiliyor. İslemci kac TL, sivi sogutma kac TL.

Bana da bu kasayı önerdiler. Site güvenilir mi ve soğutucu içinde yok mu ve yoksa da ne alınmalı şimdiden teşekkürler.

Stok sogutucu var, isinir. Attigim sogutucu alinmali ve site guvenli, sistem alinir.

böyle tabii ki daha mantıklı olur ben özelleştir seçeneğinden bakmıştım sadece ayrı olarak bakmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…