Yanına bir de soğutucu alırsanız iyi olur.
Testlere bakabilirsiniz. Ayrıca bu fiyata alabileceğinizin en iyisi. Bir şey daha, 400FPS alsanız bile monitörünüz kaç Hz?400FPS verir mi?
Testlere bakabilirsiniz. Ayrıca bu fiyata alabileceğinizin en iyisi. Bir şey daha, 400FPS alsanız bile monitörünüz kaç Hz?
Lian li galahad 240 mm sıvı soğutma alınabilirBana da bu kasayı önerdiler. Site güvenilir mi ve soğutucu içinde yok mu ve yoksa da ne alınmalı şimdiden teşekkürler
Güzel bir PC almam lazim, 24bin TL civarı. Sadece kasa CS:GO için FPS yüksek 400 civarı almak için. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Lian Li galahad 240 mm sıvı soğutma alınabilir.
Bana da bu kasayı önerdiler. Site güvenilir mi ve soğutucu içinde yok mu ve yoksa da ne alınmalı şimdiden teşekkürler.
böyle tabii ki daha mantıklı olur ben özelleştir seçeneğinden bakmıştım sadece ayrı olarak bakmadımElektronik: Ryzen 5 5600 ve RTX 4060 Ti sistem 22.000 TL
Fazla bir indirim degil ama Hero 5A RTX 4060 Ti 24K iken ve Hero 5A RTX 4060 20k iken 2K daha koyup Ti almak mantikli olabilir. Ve tabii bu sistemin de fiyati 24K idi ama 22K olmus. https://pckolik.com/urun/ghost-oyun-bilgisayari-geforce-rtx-4060ti/www.technopat.net
Best.![]()
ID-COOLING SE-224-XTS Black 4Pin PWM 120mm İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz ID-COOLING SE-224-XTS Black 4Pin PWM 120mm İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! ID-COOLING SE-224-XTS Black 4Pin PWM 120mm İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.158,10 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Gerek yok, gereksiz fazla para. Sanki ust duzey islemci takiliyor. İslemci kac TL, sivi sogutma kac TL.
Stok sogutucu var, isinir. Attigim sogutucu alinmali ve site guvenli, sistem alinir.
Testlere bakabilirsiniz. Ayrıca bu fiyata alabileceğinizin en iyisi. Bir şey daha, 400FPS alsanız bile monitörünüz kaç Hz?
Tamam 450FPS ne işinize yarayacak anlamadım?Monitör alacağım 240Hz ya da 165.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.