İventustan bir sistem beğendim ve özelleştirdim. Fazla bilgisayar parçalarından anlamıyorum. Bu sistem parçaları birbiri ile uyumlu mu? Darboğaz yapar mı? Animasyon yapmak ve renderlemek için uygun mu?
AMD Ryzen 5 5500 4.2GHz 6/12 çekirdek işlemci.
ASUS Prime B550M-K anakart.
Adata 32 GB (2 adet 16 GB) 3200MHz bellek.
ASUS RTX 3060 Dual OC V2 12 GB ekran kartı
Vento neptune 4xargb fanlı kasa.
FSP Hyper Pro 650W 80+ Bronze güç kaynağı. Adata Swordfish 1TB M.2 1800-1200MB/s SSD
Neden tercih edilmemelidir ve sistemi önerdiğiniz siteyi biraz araştırdım güvenilirlik konusunda insanlar pek memnun değiller. İventus veya daha güvenilir bir siteden blender için bir sistem önerebilir misiniz lütfen.
Neden tercih edilmemelidir ve sistemi önerdiğiniz siteyi biraz araştırdım güvenilirlik konusunda insanlar pek memnun değiller. İventus veya daha güvenilir bir siteden Blender için bir sistem önerebilir misiniz lütfen.
Şikayetvar tarzı sitelere bakarsanız, hep şikayetlar vardır. Çünkü sadece şikayetçi olanlar yazıyor genellikle. Bu attığım sitelerdeki sistemleri binlerce kişi alıyor ve illa birkaç kişi sorun yaşayabilir, her firmanın şikayeti vardır. Maalesef, başka sistem öneremem.
12 GB 3060 bu bütçeye çok düşük ve saçma kalır, 12 GB olsa bile gücü çok düşük ve eski, eski olmasının yanı zaten gücü az olduğundan 12 GB VRAM'i bile dolduramayabilir.