24+1 ve 24+5 DVI Kablosu bulunur mu?

metozik

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba, elimde boşta bir monitör var boş duracağına 2 monitör kullanayım dedim. Ekran kartım 1050 Ti, kullandığım monitör HDMI ile bağlı karta. Diğer monitörün HDMI girişi yok DVI var yalnız bu DVI sanırım 24+5 olarak geçiyor. Monitör girişi görseldekinin aynısı. 1050 Ti'nin giriş ise 24+1.

İlk sorum ben bir ucu 24+1 diğer ucu 24+5 DVI kablosu bulabilir miyim? Araştırdım ama bulamadım.

2.si de 24+5 diye satılan kablolarda 24 girişten sonraki kısımda resimdeki gibi "+"nın çevresinde 4 giriş değil de "-" çevresinde 4 giriş var. İfade edebildim mi bilmiyorum. Bu durum fark yaratır mı? Sanırım bu 24+5 standart cünkü ortasında "+" ve etrafında 4 pin olan bir kabloya rastlamadım ama yine de sorayım dedim.

Dosya Ekleri

• dviii.png
    dviii.png
    93,2 KB · Görüntüleme: 54
Hocam ikisi de 24+1 olsa da oluyor, benim monitörümde de HDMI yok 24+5 to HDMI aldım olmadı. Sonra 24+1 to HDMI aldım oldu.
Hocam çok teşekkür ediyorum. Mesajınızdan sonra eski DVI kablomu arayıp tarayıp buldum görüntü verdi dediğiniz gibi iki ucu da 24+1 olsa da oluyormuş. Şuan görüntü verdi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı