24 ay taksitle iPhone 11 almak

Duyar kelimesinin anlamını bilmeden duyar kasma demeniz aşırı komik. Neyse, sen bilirsin. Sırf o elma logosunu orada görmek için ödeyemeyeceğin telefona 1-2 yıl taksit yaparsın artık. 1-2 yıl taksit yapan bir yer arıyorsan telefoncuları ya da Evkuru tercih edeceksin.

Ticari kart var ise bir çok yerden alabilirsin, ek olarak sitelerde bazı kartlara banka taksit yapıyor.

Bilmiyor muyum? bu konuyu okuyarak şahit oldum sorgulama bence bilip bilmediğimi ayrıca iOS kullanmadan lekemeden de komik ha bu arada sırf hala elma için diyorsunya sana ne kadar laf anlatsam anlamazsın .

Bilmiyor muyum? bu konuyu okuyarak şahit oldum sorgulama bence bilip bilmediğimi ayrıca iOS kullanmadan lekemeden de komik ha bu arada sırf hala elma için diyorsunya sana ne kadar laf anlatsam anlamazsın .
Neden herkesi kendin gibi sanıp iOS kullanmadığıma karar veriyorsun? Vahiy falan mı indi? iPad'e sahibim ve iOS neye benziyor gayet biliyorum. Duyarın sözlük anlamı bir şeye duyarlı olmak. Sizin sahip olduğunuz sözlükte kelime anlamı farklı herhalde.

Sen gayet hangi anlamda söylediğimi biliyorsun sözlükten bahsedip edebiyat yapma bana gelmiş hala dediklerini mantıklı buluyorsan neyse daha konuşmayacağım yoksa yine ban atacaklar. Vahiy mi indi diyorsun sen de anladın değil mi? Durumu düzeltme çabalarındasın iyi bilirim senin gibileri .

Azıcık internette ararsaniz taksitin yasak olduğunu bilirdin eğer taksitsiz alamıyorsan bütçene uygun al.

Apple ekosistemine dahil olmak istiyorsanız ancak peşin veya 3 taksitle iPhone 11 alamıyorsanız iPhone SE modeline bir göz atabilirsiniz. Eski tasarım istemiyorsanız 2. el ilanlara veya telefonculara sormanız mantıklı olacaktır. Maalesef söylediğiniz gibi Evkur gibi firmalar kabul edilemeyecek meblağlara satıyolar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…