24 ay taksitle iPhone 11 almak

Daha önce iPhone kullandığımı söyledim ki andorid fanboy olacak kadar da hiçbir telefona bağımlı olmam gördüğüm kadarıyla siz IOS'a olmuşsunuz bağımlı ve asgari maaş alan birine bile iPhone 12 al diyebilirsiniz diye düşünüyorum. Fakat sonuç olarak kullandığınız telefonun sadece "Türkiye'de" masaya çıkartıp ben de iPhone var havası atmaktan başka hiçbir işe yaradığı da yok kamerası güzel dediğiniz telefonun kamerasının daha iyisi 2000-3000 TL olan telefonlarda var. Her yıl aynı tasarıma birkaç şey ekleyip tasarım bile değiştirmeyen ekranını Samsung'tan yaptıran bir markadan bahsediyoruz. Profil resminiz bile onların reklamını yapıyor. Stabil değil diyorsun bende neden stabil? Senin batarya bir günü atlatamazken ben bir batarya ile üç gün geçiriyorum. iOS işletim sistemi sade bir işletim sistemi diye seviyor olabilirsiniz fakat bu sizi kısıtlamaya gidiyor. Andorid açık bir sistem ve dilediğinizi yapabiliyorsunuz. Ergen telefonu dediğiniz telefonlar sizi kazıklayan markadan bin kat iyi işleri daha ucuz maliyete yapan firmalar. Hem de bir telefona ergen telefonu diyecekseniz bunu IPhone'a diyebilirsiniz. Bir kafeye gidince masaya o telefonu koyunca cool falan olmuyorsunuz. İnsanlar bir telefona 10bin TL vermek zorunda değiller. Bataryalarını bir düzeltmediler nasılsa zaten. IPhone'u gömmek gibi bir derdim yok fakat yaptığınız eleştiriler çok taraflı. iOS işletim sistemini uzay çağı sanma sebebiniz bu işte.

Ona bakarsan Sony’den sensör alan Samsung'tan kamera alan andorid markaları da var. Ben bütçeye göre sadece öneri yapıyorum biraz göz yaşı akıttınız ama neyse dediklerinize birçoğuna katılmıyorum bende Android deneyimledim hatta birden çok marka kullandım beni tatmin eden iOS oldu ha 2000 liraya o Xiaomi'leri alanlar bugün yazılım sorunları reklam olayları var diye başlık açıyorlar buraya haberiniz olsun.
Masaya çıkarıp koyma olayı sadece IPhone'da olduğunu sanan sizlersiniz daha doğrusu Türk halkının bir çoğunda olan bir algı Samsung Z flip alıp katlanan telefonum var diyende var S20 Ultra alıp masaya koyanda var. Ne kadar ekmek o kadar köfte.

Ona bakarsan Sony’den sensör alan Samsung'tan kamera alan andorid markaları da var. Ben bütçeye göre sadece öneri yapıyorum biraz göz yaşı akıttınız ama neyse dediklerinize birçoğuna katılmıyorum bende Android deneyimledim hatta birden çok marka kullandım beni tatmin eden iOS oldu ha 2000 liraya o Xiaomi'leri alanlar bugün yazılım sorunları reklam olayları var diye başlık açıyorlar buraya haberiniz olsun.
Tamam kardeşim senle tartışamıyoruz ben onu anladım. İstediğin telefonu kullan. Profil resmine bile markayı işlemişsin zaten. Bir pay kazanıyorsan yöntemini anlatırsan biz de yapmak isteriz. Apple her şeyi kendinin yaptığını iddia eden bir firma. Yıllar önce çıkan bir şeyi Apple yapınca neden tepki çekiyor hala anlamış değilim. Marka bilinci diye buna deniliyor sanırım. Neyse size elmanız ile başarılar dileyeceğim. Bu arada benim amacım İOS'u gömmek falan değil. Zaten işlerim için genelde Ipad kullandığım oluyor. Bir telefona ergen telefonu demeniz beni kızdıran nokta oldu. Öyle saçma bir terim mi var? İnsanların belki de alım gücü ona yetti onu aldı. Belki bilmiyorsunuz ama bir adam onu almak için iki ay çalışmış olabilir. Herkesin maddi durumu bir değil. Şükürler olsun durumum iyi hepsini test etme fırsatım oldu ama belki de o telefon o adam için çok zor emekler sonucu alındı. Biraz daha saygı lütfen.
Şarj adaptörü koymayan apple ile dalga geçen android firmalarını da gördük. Koca şirketlerin politikası bari sabit kalsın apple a göre değişmesin.
Hmm. Her şeyi kendimiz yaparız diyen Apple'ın ekranlarını samsung'tan alması da güzel. 😁

Tamam kardeşim senle tartışamıyoruz ben onu anladım. İstediğin telefonu kullan. Profil resmine bile markayı işlemişsin zaten. Bir pay kazanıyorsan yöntemini anlatırsan biz de yapmak isteriz. Apple her şeyi kendinin yaptığını iddia eden bir firma. Yıllar önce çıkan bir şeyi Apple yapınca neden tepki çekiyor hala anlamış değilim. Marka bilinci diye buna deniliyor sanırım. Neyse size elmanız ile başarılar dileyeceğim. Bu arada benim amacım IOS'u gömmek falan değil. Zaten işlerim için genelde iPad kullandığım oluyor. Bir telefona ergen telefonu demeniz beni kızdıran nokta oldu. Öyle saçma bir terim mi var? İnsanların belki de alım gücü ona yetti onu aldı. Belki bilmiyorsunuz ama bir adam onu almak için iki ay çalışmış olabilir. Herkesin maddi durumu bir değil. Şükürler olsun durumum iyi hepsini test etme fırsatım oldu ama belki de o telefon o adam için çok zor emekler sonucu alındı. Biraz daha saygı lütfen.

Genelde veletler teknoloji forumlarının altına Xiaomi Redmi Note 8 övdüğü için amiral gemisi telefondan daha iyi olarak gördüğü için diyorum bir de epey.com’da bunlar toplaşmış durumda. Evet bu forumdada ergen telefonu diyen birçok kişide oldu.

Sadece örnek olarak verdim birkaç model daha sayabilirim ama en çok o olduğu için onu yazdım.
Neyse konu uzamasın hocam. Herkes istediği telefonu kullansın. Dediğim gibi sizler için basit gözüken telefonlar bazıları için uzun emekler sonucu alınmış cihazlar olabilir. Herkesin maddi durumu aynı değil. Hakkını helal et. İyi günler.

Hangi konuda iOS yerine Android önerdim acaba çok merak ettim şimdi.

Bir iPhone başlığındaydı birkaç ay oldu. Şu an hatırlayamadım ama yazdığınız yorum iPhone karşıtlığı ve Android övücülüğü barındırıyordu.

Neyse konu uzamasın hocam. Herkes istediği telefonu kullansın. Dediğim gibi sizler için basit gözüken telefonlar bazıları için uzun emekler sonucu alınmış cihazlar olabilir. Herkesin maddi durumu aynı değil. Hakkını helal et. İyi günler.

Helal olsun kardeş mesele o değil sende helal et. Tabii ki de bir benim değindiğim konu en basit örneği Fiat egea ile bir BMW 7 serisi karşılaştırıp egea övenlere.
Yani gerçeği görmeyenlere.

Bir iPhone başlığındaydı birkaç ay oldu. Şu an hatırlayamadım ama yazdığınız yorum iPhone karşıtlığı ve Android övücülüğü barındırıyordu.

Helal olsun kardeş mesele o değil sende helal et.Tabii ki de bir benim değindiğim konu en basit örneği Fiat egea ile bir BMW 7 serisi karşılaştırıp egea övenlere.
Helal olsun.

Ya arkadaşım asgari ücret alıp neden böyle telefonlara bakıyorsun? Sırf masada o simgeyi görmek için kaldıramayacağın yükün altına neden giriyorsun? Kimse sana masaya Android bir cihaz koyduğun için "ıyy fakire bak!" Demeyecek.

Sana yukarıdan vahiy mi iniyor? Nerden çıkardın asgari ücret alıp sırf havalı olmak için Apple alacağımı aklı dengen yerinde mi? Neyin duyarı ve boşuydu bu? Adama bak iki dakidada bizi ne kimliğe soktu.
Haksızım gibi gelecek ama eğer durumunuz yoksa iyi telefon almayın. Bu bir ihtiyaç değil.

Durumum iyi Allah'a şükür. Ama az önce biri beni asgari ücret alan bir kişi yaptı ilginç vahiy iniyor galiba arkadaşa. Ayrıca hem ihtiyaç hem de istediğim bir cihaz.

Senin batarya bir günü atlatamazken ben bir batarya ile üç gün geçiriyorum. iOS işletim sistemi sade bir işletim sistemi diye seviyor olabilirsiniz fakat bu sizi kısıtlamaya gidiyor. Andorid açık bir sistem ve dilediğinizi yapabiliyorsunuz.

Aslında benim için batarya bir günü çok rahat çıkartıyor tabii ki kullanıma bağlı.
Ben Android bir cihaz kullanıyordum sıkılıp iPhone 11 geçtim ve iOS işletim sisteminin beni kısıtladığını hiçbir noktada hissetmedim. Kısıtladığı noktalar olduğu doğru fakat normal bir kullanıcı iseniz fark etmiyorsunuz. Bence her işletim sisteminin eksik kaldığı noktalar ve yaptığı yanlışlar var bunu inkar edebileceğimizi düşünmüyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı