Eğer sen işini takip etmezsen ttnet yolmaya devam eder.
Bu sadece Türkiye'de böyle değil, her yerde durum aynısıdır.
Burada internet hızım 24 mbit download 1 mbit upload iken 50 euro ödüyordum.
Karşılaştırmak için internet servis sağlayıcı şirketlerin web sayfalarında gezerken aynı şirketn aynı ücrete 120 mbit download ve 6 mbit upload hizmeti verdiğini gördüm. Taahhüt süremiz bittiği için ve yeni bir tarifeye geçmediğimiz için de eski tarifeden ödemeye devam ediyormuşuz. Fakat bu süre zarfında hizmet altyapısı ve rekabet daha çok geliştiği için de aynı paraya daha iyi hizmet sunulur olmuş.
Fakat sen bunu talep etmezsen sana bunu niye versinler ki?
Aradım ve aynı ücretteki yeni tarifenin ismini vererek tarifemin değiştirilmesini istedim. Yeni modem göndererek (daha yüksek hızı desteklediği için) hızımı, aynı paraya 5 katına artırdılar.
Bildiğim kadarıyla Ttnet yeni bir sözleşme imzalarken ücret almıyor. Tarifemi iptal ettireceğim derseniz olmaz ama benim tarifem bu şu tarifeye kontrat imzalanarak geçmek istiyorum derseniz bir sorun olmayacağını düşünüyorum. Siz tabi birde onlara sorun.
Kampanyalı tarifiye geçtiğim 2 günden beri internet bağlantım kesildi. yok aktif edilmemiş yok bilmem ne, kaç defa aradım gittim çözemedilerdi. TTNet'ten çektiğim kadar başka hiçbir şeyden çekmedim.