24 Bin TL Hazır Sistem Önerisi

@efebatiin DDR5 4060 olan sistemi alsın bence o zaman hocam ileride upgrade etsin nasıl olur bütçesi olunca.

Eğer o sistemi alacaksa ileride RAM SSD ve PSU'yu değiştirmesi iyi olur. İşlemcinin çok aciliyeti yok sonradan 7500F yapar bence ilk yapması gereken PSU değiştirmek. Attığın sistemde +400TL vererek MSI kasa vardı onu seçebilir.
Bana kalsa parça parça toplardım :D

Eğer o sistemi alacaksa ileride RAM SSD ve PSU'yu değiştirmesi iyi olur. İşlemcinin çok aciliyeti yok sonradan 7500F yapar bence ilk yapması gereken PSU değiştirmek. Attığın sistemde +400TL vererek MSI kasa vardı onu seçebilir.
Bana kalsa parça parça toplardım :D

Hocam bende öyle isterdimde parça parça alamam diyor ayar yaparak alsın ileride bütçesi olunca 4060 değişir bence zaten 27.5k falan tutar tahminim parası değişim yaparsa sistem üzerinde.

Şu anlık sadece 1 TB yapsın M.2 SSD'yi yeter bence ileride değişir zaten @efebatiin kabulseniz hocam.

Niyetim o yönde DDR5 1x16 GB ram daha sonra bir adet daha alırım diye düşünüyorum. Elimde normal SSD ve HDD var. Monitör 1080p ama B580 ileriye dönük için daha iyi tercih değil mi?

1741335960914.png

Böyle alman daha doğru olur o zaman.

Niyetim o yönde DDR5 1x16 GB RAM daha sonra bir adet daha alırım diye düşünüyorum. Elimde normal SSD ve HDD var. Monitör 1080p ama B580 ileriye dönük için daha iyi tercih değil mi?

Hocam parça parça almak istemiyorsanız attıgım B580 sistemi alacaksınız ama 1.500 TL daha fazla ödicem diyorsanız size kalmıs.

Niyetim o yönde DDR5 1x16 GB RAM daha sonra bir adet daha alırım diye düşünüyorum. Elimde normal SSD ve HDD var. Monitör 1080p ama B580 ileriye dönük için daha iyi tercih değil mi?

Elinde SSD varsa parça parça toplaman çok daha mantıklı olur hocam istememe sebebin nedir acaba?

Tek seferde taksitle almak istiyorum o yüzden mesela 8 bin X 3 gibi, bir de birleştirmesi sıkıntı olur benim için yeni kasaları.

Bu hali güzel ama 3 taksit yapınca 28.4 oluyor beni aşar :)

O zaman ya RX7600'lü sistemi ya da B580'li sistemi alabilirsin başka seçenek kalmadı gibi gözüküyor :D

Eki Görüntüle 2439643

Büyük ihtimal şu şekil 3 taksitle alacağım gibi duruyor. Gözünüze çarpan kronik sorunlu vs parça var mı? Anakart çok mu kötü acaba?

Intel anakartlardan pek anlamam ama bu bütçede genelde bu anakartlar kullanılıyor. Diğer parçalar ilk haline göre çok daha iyi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı