24 bin TL'ye sistem önerisi

Taksitle mi aldınız? Stoka iki sistem de dahil mi acaba 16 GB'lık RAM ve 32 GB'lık olmak üzere iki farklı sistem var sitede. Mağazadan yarısını nakit versem yarısını taksitle ödeme seçeneğim olur mu acaba?

Son düzenleme:
Taksitle almadım, büyük ihtimal iki sistem de dahil olmak üzere 200 stoktur. Son dediğiniz hakkında bir fikrim yok, kendilerini arayıp sorabilirsiniz hocam.

Taksitle almadım, büyük ihtimal iki sistem de dahil olmak üzere 200 stoktur. Son dediğiniz hakkında bir fikrim yok, kendilerini arayıp sorabilirsiniz hocam.

Bugün mesai dışı, arayamıyorum yarına kadar stok bitmez umarım.

Cikartmaz. Zaten A620 chipset AM5 icindir. AM5 anakart oldugundan, AM5 islemciyle problem olnaz.

Aynı monitörden almayı düşünüyorum. Monitörde ghosting, ışık sızması vs gibi durumlarından bahsederseniz sevinirim.

İndirim olmadığı sürece 4070ti ye kadar olan nvidia ekran kartlarının kazık olduğunu düşünüyorum. Performansları amd rakiplerine göre düşük ve pahalı.

Aynı monitörden almayı düşünüyorum. Monitörde ghosting, ışık sızması vs gibi durumlarından bahsederseniz sevinirim.

Işık sızması kesinlikle yok, ghosting ise bazı ayarlardan sonra fark edemeyecek kadar düşük oluyormuş.Ben ghosting testi yaptım farkedemedim bir şey. Şu anlık beğenmediğim tek şey ayarlar menüsü. Tuşlara basmak çok kötü hiç işlevsel değil ayar yapmak insanı yoruyor. Ekranın IPS olduğunu bilmesem AMOLED falan sanırdım renkler çok canlı üstelik artırmadığım ayarlarda böyle.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…