24 bin TL'ye sistem önerisi

Bu daha iyi olur diye düşünüyorum 6 taksit ile 24 k oluyor.

Bütçe yetiyorsa üstteki hocamın önerdiği sistem daha iyi.
önerdiğiniz sistemi şöyle yaptığımda 23bin oluyor ama kasa hiç içime sinmedi çirkin duruyor ve seçenek de yok :(
GIGABYTE B550M DS3H 4000MHZ(OC) DDR4 SOKET AM4 M.2 HDMI DVI MATX ANAKART
MLD 1TB M500 7000/4700 MB NVME GEN4 M.2 SSD

Ya ghost ya da attigim Hero a5.

3060 Ti tercih etmeyin.
ghost da güzel evet ama kasayı beğenemedim ve seçenek yok

Önerdiğiniz sistemi şöyle yaptığımda 23bin oluyor ama kasa hiç içime sinmedi çirkin duruyor ve seçenek de yok :(
Gigabyte B550M DS3H 4000MHz(OC) DDR4 soket AM4 M.2 HDMI DVI mATX anakart.
MLD 1TB M500 7000/4700 MB NVMe gen4 M.2 SSD.

Bunu da almalisin.

Kasanin gorunusunu cogu insan seviyor aslinda. Sadece hava akisi kotu ama bu sogutucu zaten bal gibi sogutacaktir.

Bir de SSD XPG oluyorsa iyi olur. 25k olsaydi bütçen mis gibi 4060 Ti DDR5, AM5 olurdu.

İşlemciyi 5600X yapmalı mıyım GameGaraj'daki sistemde?
Bir de anakart ASUS B450 orayı da güncellemeli miyim Gigabyte B550M mesela?

O sistemi unutun. 4060 Ti sistemi alabilirsiniz. Kasanin hava akisi kotu ama attigim sogutucuyla bir problem olmaz. Gorunusu bence guzel, zaten tasarimiyla cok begeniliyor.

Bunu da almalisin.

Kasanin gorunusunu cogu insan seviyor aslinda. Sadece hava akisi kotu ama bu sogutucu zaten bal gibi sogutacaktir.

Bir de SSD XPG oluyorsa iyi olur. 25k olsaydi bütçen mis gibi 4060 Ti DDR5, AM5 olurdu.

Taksitte fiyat artmasa 25bini zorlardım. SSD XPG yapabilirim çok fiyat farkı yok ama o kadar uzun zaman sonra sistem beğendim onda da kasa çok kötü. Estetik olarak da hoşuma giden bir şey almak istediğim için bu kasayı tercih edemem.
AM5 dediğiniz nedir?

Taksitte fiyat artmasa 25kyı zorlardım. SSD XPG yapabilirim çok fiyat farkı yok adama o kadar uzun zaman sonra sistem beğendim onda da kasa çok kötü. Estetik olarak da hoşuma giden bir şey almak istediğim için bu kasayı tercih edemem.
AM5 dediğiniz nedir?

AM5, AMD Ryzen islemcilerin en yeni soketidir ve yeni gelen Ryzen islemcileri takmaniz mumkun olur. Yani, onu acik.

Açıkçası, ghost olani alabiliyorsaniz kasa kotu olsa da almalisiniz. 24K duz 4060 pek icime sinmez. Hele ki 1K sonra DDR5 4060 Ti varken. Borc falan alamaz misiniz acaba? Harbiden sizin icin iyi bir sistemdi cunku.

AM5, AMD Ryzen islemcilerin en yeni soketidir ve yeni gelen Ryzen islemcileri takmaniz mumkun olur. Yani, onu acik.

Açıkçası, ghost olani alabiliyorsaniz kasa kotu olsa da almalisiniz. 24K duz 4060 pek icime sinmez. Hele ki 1K sonra DDR5 4060 Ti varken. Borc falan alamaz misiniz acaba? Harbiden sizin icin iyi bir sistemdi cunku.
Almışken 4060tiden aşağısını almayacağım hocam bunda kesin karar kıldım. keşke başka birkaç kasa daha ekleselermiş çoğu site bir sürü seçenek sunuyor bu konuda.

Almışken 4060 Ti'den aşağısını almayacağım hocam bunda kesin karar kıldım. Keşke başka birkaç kasa daha ekleselermiş çoğu site bir sürü seçenek sunuyor bu konuda.

GameGaraj'daki de oyle ust duzey kasa degil. PSU kotu sayilir zaten. Dark marka...

Eger darkFlash markasiysa ise bilemem ama Dark markasinin urunuyse genellikle kotu.

Sistemleri karistirmisim. Aklim, pch GameGaraj sisteminde kalmis. Onda Dark PSU vardi. Hero 5A BitFenix kasa ve PSU var. Ortalama.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı