24-25inç için 1080P'ye düşmeniz lazım. 1080p 240-360Hz modellerin renk gamutu ve kontrast oranını bariz bir şekilde 2K 1080p 180Hz ve 2K 240Hz modellerden daha zayıf. Kesinlikle kötü değiller ama 5K'ya satılan 24G42e 180Hz bile bunlardan daha iyi görüntü kalitesine sahip. Ekstradan vereceğiniz 13-14K size daha zayıf görüntü kalitesi ve daha yüksek Hz kazandıracak. Bence kesinlikle değmez. Ben size alternatif modeller sunayım siz tercihinizi yapın.
1- bütçenizin biraz üstünde ama %99 DCI-P3 destekleyen geniş renk gamutuna sahip mini LED arka aydınlatmalı IPS panel Xiaomi var. Hız açısından gayet yeterli. Normal bir kullanıcının fark edeceği düzeyde bir ghosting yok. Maksimum parlaklık aşırı yüksek. Tüm ergonomi özelliklerini destekliyor. Mini LED arka aydınlatma sayesinde IPS ortalamasının tam 8 katı daha yüksek kontrast oranına çıkabiliyor.
Xiaomi Mini LED Gaming Monitor G Pro 27i Monitör P27QBA-RGPGL detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
www.epey.com
Ülkemize yeni bir MiniLED monitör gelmiş, bu yüzden rehber hazırlamak istedim. Biraz uzun olabilir fakat buna değeceğini düşünüyorum. 9.09.2025 güncelleme, biz de satılan model eski versiyonmus. Almadan önce aklınız da bulunsun. @arda505 bilgi icin tesekkürler. Xiaomi G PRO 27İ Panel...
www.technopat.net
2- G6 OLED 240Hz, öğrenci indirimiyle en son 16.6k bandına düşüyordu ama güncel fiyatını bilmiyorum. Öğrenci indiriminden yararlanabiliyorsanız OLED monitör süper hızlı ve canlı renklere sahip. %99 DCI-P3, sonsuz kontrast oranı, mürekkep gibi siyahlar ve gerçek 1ms tepki süresi.
27" Odyssey OLED G6 G61SD QHD (LS27DG612SUXUF) - Bu ürünün tüm avantajlarını ve özelliklerini inceleyin. Detaylı bilgiler ve size en uygun Monitör ürünleri Samsung Türkiye'de.
www.samsung.com
3- iyi renk gamutu, iyi kontrast oranı, iyi panel kalitesi, iyi hız ve yüksek parlaklık sunan IPS monitör. Tabii ki de bir Xiaomi Mini LED gibi değil.
En ucuz Asus TUF Gaming VG27AQML1A 27" 1 ms 2K Pivot IPS 260 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus TUF Gaming VG27AQML1A 27" 1 ms 2K Pivot IPS 260 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 14.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
4- 24-25inç zorunlu diyorsanız şuna bakabilirsiniz. En azından kriterlerinizi karşılıyor.