24 inç 2K monitör önerisi

caganataly

Hectopat
Daha fazla  
Aktif olarak 21.5 inç bir monitör kullanıyorum ve 2K'ya geçiş yapmayı düşünüyorum. 24 inç'in üstü benim için çok büyük olacağı için küçük bir monitör istiyorum. Hz değeri de makul bir seviyede olursa güzel olur.

Aktif olarak 21.5 inç bir monitör kullanıyorum ve 2K'ya geçiş yapmayı düşünüyorum. 24 inç'in üstü benim için çok büyük olacağı için küçük bir monitör istiyorum. Hz değeri de makul bir seviyede olursa güzel olur.

Bütçe nedir?

24 inç 2K kaliteli monitor yok maalesef. 27 inc 2K veya 1080P 24 inc bakman gerek.

24 inç 2K kaliteli monitor yok maalesef. 27 inc 2K veya 1080P 24 inc bakman gerek.
Hocam fakat 24 inç 1080P monitör ile 27 inç 2K arasında fark var. Hangisini tercih etmeliyim? Gaming amaçlı kullanıyorum ve çok ta büyük olmasını istemiyorum çünkü masa alanım o kadar da yeterli değil. Ekran paneli de benim için önemli çünkü şu anda TN panel kullandığım için pozisyonumu sürekli değiştirmem gerekiyor. Hangisini tercih etmeyliyim?

Belirli bir bütçe yok hocam siz öneriyi yapın ben söylerim uygun olup olmadığını.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı