24 İnç Curved Monitör Tercih Edilmeli Mi?

Merhabalar, 2000TL bütçem var.
Ama hepsini harcamak istemiyorum mümkünse indirim kovalayıp biraz daha uyguna 1600-1700 civarı monitör arıyorum.
Geçenlerde ASUS TUF Gaming VG249Q1R monitör aldım lakin ölü piksel çıktığı için iade ettim, o civarlarda bir monitör buldum AOC C24G1 hoş geldi ama curved monitör ben de hiç kullanmadım curved. 8 yıldır Casper monitör kullanıyorum 24 inç olduğu için curved hoş olmaz dediler. Katılıyor musunuz?
Genelde CS, LOL ve normal kullanım olarak kullanıyorum o yüzden curved olanlar VA, IPS olanlar düz bir şekilde tasarlanıyor ne alakaysa.
Ben de IPS Curved olarak C24G2 model olarak arattım alacaktım ama bulamadım.
Siz ne önerirsiniz kimisi oyunlarda? VA daha iyi kimisi IPS diyor.
Ama en önemlisi 24 inç curved monitör alınır mı onu merak ediyorum. Ne dersiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
CS ve LoL oynuyorsan kesinlikle 144Hz almanı öneririm, yani 144'e geçtikten sonra insan ben bu zamana kadar nasıl kullanmışım öyle diyor, aşırı fark var,

Her neyse 144Hz 1ms olan modelleri öneririm, çünkü oynadığın oyunlarda bu değerler fark yaratıyor,

24 inç biraz küçük kalabilir Curved için bence de.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı