24 inç monitör önerisi

kursatsayhan

Kilopat
Arkadaşlar merhaba.
2 hafta önce Vatan Bilgisayar'dan ASUS VG249QL3a monitörünü aldım ve 180 Hz'e geçince inanılmaz yırtılma oluyordu monitörde, monitörün üstünde yatay bir sürü çizgi oluyordu ben de garantiye gönderdim ve bugün iade/değişim kararı çıktı.

Yarın gidip değişimden yenisini mi alayım, yoksa önereceğiniz başka bir monitöre mi bakayım?

165-200Hz aralığında, 24" ve yükseklik ayarı yapılabilen(opsiyonel) bir monitör arıyorum.

Arkadaşlar merhaba.
2 hafta önce Vatan Bilgisayar'dan ASUS VG249QL3a monitörünü aldım ve 180 Hz'e geçince inanılmaz yırtılma oluyordu monitörde, monitörün üstünde yatay bir sürü çizgi oluyordu ben de garantiye gönderdim ve bugün iade/değişim kararı çıktı.

Yarın gidip değişimden yenisini mi alayım, yoksa önereceğiniz başka bir monitöre mi bakayım?

165-200Hz aralığında, 24" ve yükseklik ayarı yapılabilen(opsiyonel) bir monitör arıyorum.
İade et.

Arkadaşlar merhaba.

İade et.

Genelde TUF tercih ederdim ergonomi açısından bence daha rahat fakat LG de beni üzmedi şahsen şu ana kadar. Asus Tuf bu arada alttaki arkadaştan sonra fark ettim eğer sizi tatmin etmediyse arkadaşların dedikleri gibi diğer monitörlere bakabilirsiniz fakat 144 Hz olanını yaklaşık 4 sene kullandım rahattı.

Son düzenleme:
Hocam ben sıkıntı yaşamadım ergonomi olarak da hoşuma gidiyordu ondan tekrardan önermiş bulundum.
Ergonomi olarak mükemmeldi zaten tam istediğim şekildeydi. Ama 180 hz e alınca monitörü inanılmaz bir yırtılma vardı. Buraya video atabiliyorsak atıyım. 165hz ve 144hz inde bir sorun yoktu

Listeye ekledim bunu da. Siz kullanıyor musunuz bunu yoksa sadece öneri mi ?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı