24 inç monitör önerisi

Bu iki monitöre de bir yorum yapsak

Bu iki monitöre de bir yorum yapsak

Ikiside kotu. 4500 TL ye bile daha iyi olan R24e var.

MSI kullanmadım fakat LG'nin UltraGear'ını kullanıyorum şu ana kadar bir sorun çıkartmadı.
Diğerlerine kıyasla birazcık ergonomi anlamında 1-0 geride olsa da bence güzel bir monitör.

Sinerji'den alirsaniz sorun olmaz. Bu butcenin en iyi monitoru şu an AOC. Eger rekabetci oyun oynamiyorsaniz ya da cok az oynuyorsaniz Lenovo R25F-30 alin. VA panel ama iyi bir VA panel. OverDrive seviye 3'te ghosting yapmiyor. Renk gamutu yuksek ve kontrast olarak cok iyi. Tek eksisi black smearing performansı pek iyi degil.

Her VA panel kotu degil. Lenovo iyi bir VA panel kullaniyor. Iyi VA panel IPS ten iyi diyebiliriz. G65B bunun en buyuk ornegi.
Rekabetçi oyun oynuyorum sadece hocam CS / Valo. Rekabetçi oyuna ne gibi dezavantajları var

Yine de size tavsiyem gidip görme imkanınız varsa bir mağazada görevliye rica edip kontrol edin monitörlerin duruşunu, renklerini vs. daha rahat karar verirsiniz bence.

Bu iki monitöre de bir yorum yapsak.

MSI'ın kontrastı ortalama, renk gamutu ve parlaklığı çok düşük. LG'nin renk gamutu iş görür düzeyde. Ayrıca kontrastı düşük ama, parlaklığı çok iyi. Bu monitörlerden daha iyi renk gamutu ve kontrast oranı sunabilen AOC 24G42E'yi almak daha mantıklı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı