24 inç monitör tavsiyesi

Maslany

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba; halihazırda ViewSonic 24 XG2401 kullanıcısıyım. İkinci bir ekran yapmak için ( oyuncu monitörü olmasa da olur ya da olursa da olur ) bir ekran almak istiyorum. 3D çizim yapıyorum ve işimi görecek başımı ağrıtmayacak bir ekran lazım. Bütçem 2500 - 300 maksimum. İnce çerçeve olması ve yukarı aşağıya hareket ayarı olması beni mutlu eder. Acaba bu özelliklerde ne tavsiye edersiniz.

Anladığım kadarıyla bu monitörü oyun için kullanmayacaksın, bu sebeple 75hz yenileme hızının olmasını eksi kabul etmeyeceğini düşünerek şu modeli önerebiliirim: Samsung T450 LF24T450FQRXUF 24" 5ms Full HD Freesync Pivot IPS LED Monitör Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Hem ince çerçeve hem pivot hemde ıps panel bir monitor. Tek sıkıntısı -aslında sıkıntı sayılmaz- internette incelemesini bulamadım.
Ayrıca bu monitör daha düşük fiyat yani istediğin özellikleri kapsıyor bence çok fazla para vermene gerek yok. Tabi yine de hoşuna gitmezse belirt yine yardımcı olmaya çalışırım.

Anladığım kadarıyla bu monitörü oyun için kullanmayacaksın, bu sebeple 75hz yenileme hızının olmasını eksi kabul etmeyeceğini düşünerek şu modeli önerebiliirim: Samsung T450 LF24T450FQRXUF 24" 5ms Full HD Freesync Pivot IPS LED Monitör Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Hem ince çerçeve hem pivot hemde ıps panel bir monitor. Tek sıkıntısı -aslında sıkıntı sayılmaz- internette incelemesini bulamadım.
Ayrıca bu monitör daha düşük fiyat yani istediğin özellikleri kapsıyor bence çok fazla para vermene gerek yok. Tabi yine de hoşuna gitmezse belirt yine yardımcı olmaya çalışırım.
Aslında Samsung Odyssey G3 LS24AG300NUXUF 24" 1 ms 144hz Freesync Full HD Pivot Monitör buldum 2400 tl ama bu samsung serilerinde hem inceleme bulamadım hem de forumda bakınca kimse tavsiye etmiyor. ikilemde kaldım o yüzden acaba oyuncu monitörü mü olsa çünkü sürekli alınacak bir ürün değil. Aoc 24" 24G2AE 1ms 144hz Freesync Gaming Monitöre yorumunuz nedir acaba ?

Aslında Samsung Odyssey G3 LS24AG300NUXUF 24" 1 ms 144hz Freesync Full HD Pivot Monitör buldum 2400 tl ama bu samsung serilerinde hem inceleme bulamadım hem de forumda bakınca kimse tavsiye etmiyor. ikilemde kaldım o yüzden acaba oyuncu monitörü mü olsa çünkü sürekli alınacak bir ürün değil. Aoc 24" 24G2AE 1ms 144hz Freesync Gaming Monitöre yorumunuz nedir acaba ?
Odyssey G3 modelinde kronik ghosting sorunu var. Kesinlikle sizde de olacak demem ama olsa şaşırmayın. Gerçi ghosting sorunu va panel olan çoğu monitorde kronik. Aoc monitor ise güzel bir monitor fakat anladığım kadarıyla sizin için gereksiz. Şu yönden gereksiz: bu monitör 144hz fakat siz sadece iş için kullanacaksanız 75hz ile 144hz arasındaki Farklı anlamanız imkansız. Ayrıca bu monitörün pivot özelliği yok yani yukarı aşağı, sağa sola, yatay dikey, eğik dik şekillerde kullanamazsınız. Bu saydığım şekillerde kullanmak sizin için önemliyse pivot özelliği olan bir monitör bakmalısınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı