24 inç monitör vs 27 inç monitör

SayDeath

Kilopat
Oyun oynayacağım. IPS panel bir monitör almayı planlıyorum normalde şu monitörü aldım ama herkes VA olduğundan oyunlarda hiçbir şey yapamazsın hem ergonomik değil diye IPS monitöre yöneltti beni. Ve ayrıyeten kafamda bir soru işareti oluştu 24 inç 144 Hz monitör ile 27 inç 144 Hz monitör arasında bir fark var mıdır? Yoksa sadece boyutu ve çözünürlüğü mü değişiyor sizce ne almalıyım? CS:GO gibi FPS oyunları oynuyorum genelde.

Dipnot: Şu monitörü 7200 gibi bir fiyata da alabiliyorum bunu da belirtmek istedim.

Oyun oynayacağım. IPS panel bir monitör almayı planlıyorum normalde şu monitörü aldım ama herkes VA olduğundan oyunlarda hiçbir şey yapamazsın hem ergonomik değil diye IPS monitöre yöneltti beni. Ve ayrıyeten kafamda bir soru işareti oluştu 24 inç 144 Hz monitör ile 27 inç 144 Hz monitör arasında bir fark var mıdır? Yoksa sadece boyutu ve çözünürlüğü mü değişiyor sizce ne almalıyım? CS:GO gibi FPS oyunları oynuyorum genelde.

Dipnot: Şu monitörü 7200 gibi bir fiyata da alabiliyorum bunu da belirtmek istedim.
Hocam monitörler nerde ?

Rekabetçi oyunlar oynuyorsaniz 24 inch öneririm.

Ayrıca bu model 2K. Bütçeniz ve istediğiniz çözünürlük nedir?

Hocam şimdi csgo gibi rekabetçi oyunlar oynuyorsanız 24 inç ve 1080 daha iyidir birde hz önemli 165 240 olursa iyi olur 2. Monitör tam hikayeli oyun oynama monitörü 2k 27inç kısacası inç büyürse adamı daha zor vurursun ve 2k daha pahalı olur cs için 1080 yeter

Maksimum 6-7, 24 inç önerilere de açığım.

1K kadar cikabilirseniz bu modeli öneririm 1080p olarak.
2K olarak ise attığınız modeli 7200 civarlarina alabiliyorsaniz üzmez.

1K kadar cikabilirseniz bu modeli öneririm 1080p olarak.
2K olarak ise attığınız modeli 7200 civarlarina alabiliyorsaniz üzmez.
Lenovo G24-10 65FDGAC2TK 23.6" 1ms Full HD LED Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe buna ne diyorsunuz arkadaşımda 2.el var uyguna alabilirim belki ondan

Çerçevesi çok kalın gözüküyor, ayrıca TN panel, dolayısıyla çok iyi bir renk kalitesi sunacağını sanmıyorum. Hem 6-7K butceniz varken arkadaşınızdan ikinci el olarak böyle bir model almak mantıklı değil.
Ya bütçem yokta hani oraya çıkabilirim de düşebilirim de

Hani bana uygun böyle işte hzi yüksek 24 inç lazım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı