- Makaleler
- 1
24 inchden 23.8 inche geçersem büyük bir fark yaşar mıyım? Monitörü değişmem gerek fakat yaşadığım yerde 24 inch yok bu yüzden 23.8
24 inchden 23.8 inche geçersem büyük bir fark yaşar mıyım? Monitörü değişmem gerek fakat yaşadığım yerde 24 inch yok bu yüzden 23.8
Hocam serçe parmağınızın ucu bile olmaz. Hissetmezsiniz.24 inchden 23.8 inche geçersem büyük bir fark yaşar mıyım? Monitörü değişmem gerek fakat yaşadığım yerde 24 inch yok bu yüzden 23.8
5 kat daha az gecikerek gösterecek görüntüyü ve 2 kat daha hızlı değişecek görüntün işte oradan hesap et. Bir de 75 hz demek istedin sanırım?Peki arkadaşlar şu an kullandığım monitör 75 inch 5 ms garip bir soru fakat 144 Hz 1 ms geçersem ne gibi bir fark yaşarım?
5 kat daha az gecikerek gösterecek görüntüyü ve 2 kat daha hızlı değişecek görüntün işte oradan hesap et. Bir de 75 Hz demek istedin sanırım?
Bilmiyorum hocam. Çoğu oyunda 144 fps almıyorsanız pek de verimini almazsınız günlük kullanım dışında. Ama sonra sistem alacağım dersen sana kalmış.Evet hocam yanlış demişim ama sorun şurada ki benim bilgisayarım neredeyse hiçbir oyunda 144 Hz vermiyor. Yeni bilgisayar almayı beklesem onun yerine yine aynı kalitede monitör kullansam sonra değiştirsem diyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.