24 MBit internet bağlantı yavaşlığı sorunu

KaanHakan

Kilopat
Daha fazla  
Aralık 2015 tarihinde TTNET'in 8MBit 24 mbit tarifesine geçtim ama o gün bu gündür resmen acı çekiyorum. Hız testi yaptığımda aşağıdaki gibi güzel bi sonuç alıyorum fakat örneğin youtube'dan bir video izlemeye kalktığım zaman 1080 p full hd bir video izleyemiyorum. Bunun sebebi nedir? Kafayı yemek üzereyim şimdiden teşekkürler.
Screenshot_2016-02-11-23-54-31.png

Son düzenleyen: Moderatör:
TTNET'in kendi hız testi sayfasından test yapınız. Windows 10 ve güncel ethernet sürücüsü kullanınız. Buna rağmen sorun devam ediyorsa ISS ile iletişime geçiniz.
Ttnetin sayfası da speedtest kullanıyor, sadece tema giydirilmiş. Ben de aynı skıntıyı yaşıyorum. 16mbit pakette 15.7mbit hız almama rağmen 1080p video donuyor. Ama indirme hızım yüksek, oyunlar uçuyor. Pingim speedtest de 7ms, oyunda 55 i geçmiyor.

Ttnetin sayfası da speedtest kullanıyor, sadece tema giydirilmiş. Ben de aynı skıntıyı yaşıyorum. 16mbit pakette 15.7mbit hız almama rağmen 1080p video donuyor. Ama indirme hızım yüksek, oyunlar uçuyor. Pingim speedtest de 7ms, oyunda 55 i geçmiyor.
Yanlış bilgilendir'meyin. Speedtest ve TTNet hız testi Ookla kullanıyorlar. Başka sitelerde de Ookla modülünü kullanıyor. Sadece görünümü değiştiriliyor.

İkimiz de benzer şeyleri söyiüyoruz ama haklısı , ookla olacaktı o. Afedersin.
Yine benzer diyorsun. Sen Speedtest kullanıyor diyorsun. Speedtest'in kendi modülü yok öyle dersen yanlış olur. Her ikisi de Ookla modülü kullanmakta. İkisin de kendi şeyini kullanmıyorlar. Saygılarımla...

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı