24 Mbps 15 kişi için yeterli mi?

24 Bbps 100 kişiye kadar sorunsuz çalışacaktır. Şaka bir yana bende diğer arkadaşlara katılıyorum, şansın varsa tek başına kullan, yok ise 24 Mbps yetersiz gelecektir.

Sadece merak ettiğimden soruyorum neden suç? Bir de kanun maddesini biliyorsanız söyleyebilir misiniz?

Üst Suriye'li komşu ve amcamlar alt katımda onlarla kullanıyorum. Yasa dışı olduğunu bilmiyordum bilgi için teşekkürler.
Mülteci kampına internet bağışlamış gibi.
Ahahaha, çok güldüm buna ya.

Ahahahah, hayatımda ilk defa böyle bir şey görüyorum, şaka mı bu ya? Hocam ne yaptınız siz, 15 haneye internet şifresi vermek ne demek? Toplayın o 15 hanedeki insanları o zaman, modemi de sökün gidin çarşı camii'ne, cenaze namazını kılın cemaatle birlikte internetin. Lütfen yapmayın efenim, kimseye vermeyin şifrenizi. Hadi her şeyi geçtim, o 15 hanedeki kötü niyetli bir kişi saçma sapan bir suça bulaşırsa, sizin internetinizi kullandığından bütün ceremesini siz çekersiniz. Bunu da belirtmeden geçemeyeceğim çünkü esasen iyi niyetten önce esas alınması gereken en önemli konu bu. Verilerin gizliliği ve bireye özel internet bu kavramları artık beyninizde pekiştirin lütfen. Ayrıca, herhangi biri sizi şikayet etse, muhtemelen TT'den dava da yiyebilirsiniz. Bilemiyorum daha önce dava edilen, şikayet edilen ama olduğunu duymuştum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…