Ben arka planda 10.0 MB/S ile oyun indirirken bile pingim çıkmıyor 100 MBps internetim var Türk telekomdan 15 kişi girse yine ping çıkmaz herhalde
Sadece merak ettiğimden soruyorum neden suç? Bir de kanun maddesini biliyorsanız söyleyebilir misiniz?Karşılığında para alıyorsanız yasa dışı bir şey yapıyorsunuz. Bu konuda dikkat edin ve mümkünse sadece siz kullanın. Sizin internetiniz üzerinden başkası bir suç işlerse yine olan size olur.
O hızın size yetip yetmemesi konusunda da bir şey diyemem. Kullanan sizsiniz. Bana yetmezdi ama sizin kullanım şeklinize göre de değişir.
Çok şükür durumumuz var.Hocam anladığım kadarıyla bölüşüyorsunuz ücreti. Tek başınıza ödeyecek durumunuz varsa hiç çekmeyin derim bu çileyi.
Biri senden çok kullanacak işte ne bileyim.Ne konuda hocam?
Hocam hangi RAM'i kullanıyorsunuz benim RAM mavi ekran veriyor B450m s2h anakartımda. Ayrıntılı modelini yazar mısınız?Sadece merak ettiğimden soruyorum neden suç? Bir de kanun maddesini biliyorsanız söyleyebilir misiniz?
Karşılığında para alıyorsanız yasa dışı bir şey yapıyorsunuz. Bu konuda dikkat edin ve mümkünse sadece siz kullanın. Sizin internetiniz üzerinden başkası bir suç işlerse yine olan size olur.
O hızın size yetip yetmemesi konusunda da bir şey diyemem. Kullanan sizsiniz. Bana yetmezdi ama sizin kullanım şeklinize göre de değişir.
Ahahaha, çok güldüm buna ya.Mülteci kampına internet bağışlamış gibi.
Ahahahah, hayatımda ilk defa böyle bir şey görüyorum, şaka mı bu ya? Hocam ne yaptınız siz, 15 haneye internet şifresi vermek ne demek? Toplayın o 15 hanedeki insanları o zaman, modemi de sökün gidin çarşı camii'ne, cenaze namazını kılın cemaatle birlikte internetin. Lütfen yapmayın efenim, kimseye vermeyin şifrenizi. Hadi her şeyi geçtim, o 15 hanedeki kötü niyetli bir kişi saçma sapan bir suça bulaşırsa, sizin internetinizi kullandığından bütün ceremesini siz çekersiniz. Bunu da belirtmeden geçemeyeceğim çünkü esasen iyi niyetten önce esas alınması gereken en önemli konu bu. Verilerin gizliliği ve bireye özel internet bu kavramları artık beyninizde pekiştirin lütfen. Ayrıca, herhangi biri sizi şikayet etse, muhtemelen TT'den dava da yiyebilirsiniz. Bilemiyorum daha önce dava edilen, şikayet edilen ama olduğunu duymuştum.Merhaba güzel insanlar, 24 Mbps'lik internet kullanıyoruz. Komşular falan da istedi, 15 kişi internete bağlanıyor. Sizce bu internet yetecek midir? Yoksa üst pakete mi geçelim? NetSpeed, ExtraNet gibi yerler 80 Mbps veriyor, Superonline 63 vereceğini söylüyor. Superonline internetim.
Eki Görüntüle 685434
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.