24 Mbps 15 kişi için yeterli mi?

Mesela Digiturk aldınız onu tüm mahalle bedava üyeliğinizi kullanıyor veya IP TV'den izletiyorsunuz gibi gibi. Korsan'a giriyor kişisel bir ev kullanıcısı için tasarlanmış paketler.

Yetmez hiçbir şekilde yetmez. 15 kişi aynı anda kullansa oyun oynarken pingin 1000'den fazla olur. Ben 16 Mbps ADSL kullandığım zamanda ailede 2 kişi kullanıyordu. LoL'de pingim 20000 oluyordu. Cidden yetmiyor. Şu an 50 Mbps VDSL2 kullanıyorum. Bunun 37 Mbps gibi bir değerini alıyorum. Battlefield 45 ms ile rahat pingim yükselmeden oynuyorum. Yayın yapmak isteyince sıkıntı oluyor. Birisi upload yaparsa.

Mesela Digiturk aldınız onu tüm mahalle bedava üyeliğinizi kullanıyor veya IP TV'den izletiyorsunuz gibi gibi. Korsan'a giriyor kişisel bir ev kullanıcısı için tasarlanmış paketler.
Evet, sözleşme ihlali bir kenarda dursun. Yasal bir dayanağı olmadan, bireysel bir paketi tekrar pazarlamış oluyor.

Neden biri beni dava etse ceza yerim?
Herkes kullandığı için bir akıllı gidip şikayet etse tabi ki ceza yersiniz. Zira ülkemizde Korsan'a karşı pek tutumlu davranılmıyor. Kesinlikle cezası varmış gibi şeyler söyleyip internetin şifresini değiştirip paşa paşa kullanın. Gitsinler internet alsınlar.

On mu beş? 100 Mbps internete 3 kişiden fazla bağlanınca modemim kendini yerlere atıyor, 24 Mbps'e 15 kişi ne demek? Gözünüzü seveyim şifreyi değiştirip vermeyin hiçbirine. Ne bu yahu lise sınıfında biri sakız çıkarmış gibi sömürmüşler interneti.

Altyapı olmadığı için isteselerde alamazlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…