API(Application Programming Interface) bizim dilimizde “Uygulama Programlama Arayüzü”, bir uygulamanın işlevlerine dışarıdan veya uzaktan erişilip bu işlevlerin kullanılmasını sağlayan arayüzdür. ... API genel olarak gerçek zamanlı veriyi tek tek işlemeye yarar.
ADSL altyapısına transfer edildiğiniz için VDSL kullanırken alınabilen maximum değerleri burada göremezsiniz. Müşteri hizmetleriyle iletişime geçip durumu bildirmekten, yardım istemekten başka yapacak bir şeyiniz yok şimdilik.
ADSL altyapısına transfer edildiğiniz için VDSL kullanırken alınabilen maximum değerleri burada göremezsiniz. Müşteri hizmetleriyle iletişime geçip durumu bildirmekten, yardım istemekten başka yapacak bir şeyiniz yok şimdilik.
Abonelik sözleşmesi yaparken VDSL, ADSL veya Fiber olarak yapıyorsunuz. Yani size bildirmeden böyle bir geçiş yapamazlar. Bildirseler bile yapamazlar. Çünkü sözleşme ortada. Şikayet etmeniz gerekir. Önce müşteri hizmetlerini arayarak neyin ne olduğunu öğrenmeniz lazım.
Daha önce kullanıp, sözleşme bittikten sonra ADSL aboneliği için sözleşme imzaladıysanız yapacak bir şey yok. Mevcut VDSL aboneliği devam ederken habersiz ADSL'ye geçirildiyseniz şikayet edebilirsiniz.
Tekrar ara ve de ki; daha önceden VDSL altyapısında sağlıklı bir şekilde 24 Mbps alıyordum, son günlerde haberim olmaksızın ADSL altyapısına transferim gerçekleşmiş. Bana bu konu hakkında yardımcı olabilir misiniz? Bu durumun sebebi nedir? tarzında soru sorabilirsin mesela. Bunları senin dobra dobra söyleyebiliyor olman lazım ki hakkını yedirtmeyesin.